Călătorii culinare

Chec aperitiv în stil mediteranean cu măsline,…

Chec aperitiv în stil mediteranean cu măsline, brânză și roșii cherry Azi ne delectăm cu un Chec aperitiv în stil mediteranean…

(4.3 / 5)

Burek, placintă cu brânză sărată cu foi…

Burek, plĂcintă cu brânza sărată Astăzi facem cel mai bun și mai gustos Burek plăcintă cu brânză sărată. Pot spune că sunt…

(4.2 / 5)

Gogoși “Cap de curcan” din aluat opărit,…

Gogoși “Cap de curcan” din aluat opărit, fără dospire   Când am descoperit această rețetă, efectiv am rămas surprins și mirat…

(5 / 5)

Cheesecake fără coacere cu blat de cocos…

Cheesecake fără coacere cu blat de cocos și migdale, topping de dulceață de soc Sunt multe lucruri în viața asta, care…

(4.4 / 5)

Tort Kentucky, foi cu scorțișoară, umplute cu…

Tort Kentucky, foi cu scorțișoară, umplute cu unt de mere, mere caramelizate și migdale   Nu pot spune prea multe despre…

(5 / 5)

Pui cu legume și tăiței de orez…

Pui cu legume și tăiței de orez în stil chinezesc    Bucataria asiatică este atât de versatilă încât nu cred că…

(3.8 / 5)

Baigli – Cozonac unguresc cu nucă, rețetă…

Baigli – cozonac unguresc cu nucă, rețetă ungurească veche  În fiecare an de sărbători și nu numai facem cel mai bun…

(4.6 / 5)

Babka, cozonac cu multă umplutură de alune…

Babka, cozonac cu multă umplutură de alune de pădure și ciocolată    Babka este acel cozonac cu multă umplutură, iar azi…

(3.5 / 5)

Ciorbă de pui a la grec, rețetă…

Ciorbă de pui a la grec, rețetă în stil grecesc Una din cele mai populare și mai adorate de către romani…

(4.8 / 5)

Shakshuka, mic dejun tradițional evreiesc

Shakshuka, mic dejun tradițional evreiesc Shakshuka, un mic dejun excelent, la care nu m-aș fi gândit vreodată să fie atât de…

(4.6 / 5)

Tiramisu clasic – rețetă italianească fără frișcă

Tiramisu clasic – rețetă italianească fără frișcă Tiramisu clasic, cu pișcoturi însiropate în cafea, cu o cremă de mascarpone este desertul…

(4.2 / 5)

Doi în unu, choux a la creme…

Doi în unu choux și ecler la tavă cu ciocolată, alune și cremă patiseră   Astăzi facem un desert doi în…

(4.5 / 5)
x

Register

Lost Password

Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. mai multe informații

Setările de coockie pe acest website trebuie setate pe "permite coockies" pentru a vă putea oferi cea mai bună experiență pe site-ul nostru. Dacă continuați să folosiți acest website fără a schimba setările de coockie sau apăsați pe "Accept" înseamnă că sunteți de acord cu ele.

Închide