Tort Mousseline Acest tort Mousseline, este întruchiparea desertului perfect, cu diferite texturi, de la mousse-urile de iaurt și ciocolată, la fructe…
Sos caramel de post – Rețetă vegană V-ați tot gândit cum se face un sos caramel de post…
Cei mai buni biscuiți de post cu cacao – Vegan Chocolate Crinkles Cei mai buni biscuiți cu cacao, făcuți in casa,…
Tort Premier cu vișine și cremă de brânză Acest tort a venit în ideea de a mai schimba puțin cremele cu…
Islere – Ischler – Biscuiți cu nucă și ciocolată Islere Biscuiți cu nucă și ciocolată Islerele sunt de fapt biscuiți fragezi…
Nutella de casă fără conservanți sau alte ingrediente necunoscute Aseară efectiv am mâncat o jumătate de borcan cu biscuiți și bine…
Prăjitura Diafană cu cocos, cacao și cremă de vanilie Prăjitura Diafană, o combinație excelentă de ciocolată, vanilie și cocos într-o prăjitură…
Rulouri cu nucă și scorțișoară Dacă toată lumea face rulouri cu scorțișoară, de ce nu am putea adăuga și niște nucă…
Tort cu mere și brânză proaspătă de vaci Un Tort cu mere și brânză proaspătă de vaci mai bun ca acesta…
Prăjitură Castana fermecată Probabil cel mai bun desert pe care l-am făcut în ultima vreme. Blaturi umede cu ciocolată, cremă…
Piure de castane, vanilat și aromat Unele din cele mai frumoase din amintiri din copilărie, erau duminicile, și fără excepție după…
Tort Vișinel Blaturi umede cu cacao, cremă de ciocolată și multe vișine, totul în acest minunat Tort Vișinel 😍😍😍 Ai rămas…