Foi fragede cu unt și untură pentru prăjituri Aceste Foi fragede cu unt și untură sunt o bază delicioasă și versatilă…
Prăjitură Ștangle cu nucă, vișine și ciocolată Prăjitură Prăjitură Ștangle cu nucă, vișine și ciocolată este o delicatesă fină, cu influențe…
Prăjitura Trilece sau Tres Leches cu lapte condensat Prăjitura Trilece sau Tres Leches cu lapte condensat este un desert decadent și…
Prăjitură Ștangle cu mac și ciocolată Prăjitură Ștangle cu mac și ciocolată este o delicatesă fină, cu influențe din bucătăria sârbească,…
Millefeuille – Tort Napoleon – Crempită – Cremeschnitten – Cremșnit Pentru azi vă propun o variantă îmbunătățită a desertului care a…
Prăjitura Vânt spaniol Prăjitura Vânt Spaniol este o adevărată operă de artă culinară, recunoscută pentru combinația sa unică de texturi și…
Tort de clătite cu cremă de lămâie și jeleu de afine Acest Tort de clătite cu cremă de lămâie și jeleu…
Prăjitura Carpați cu cremă de ciocolată Prăjitura Carpați cu cremă de ciocolată este un desert clasic, îndrăgit pentru delicatețea și echilibrul său…
Prăjitura Albă ca Zăpada cu portocale Prăjitura Albă ca Zăpada cu portocale este un desert clasic, îndrăgit pentru delicatețea și echilibrul…
Căciuli rusești – Butoiașe Căciuli rusești – Butoiașe sunt un desert spectaculos și savuros, care atrage atenția prin aspectul său deosebit…
Prăjitura Albă ca Zăpada Prăjitura Albă ca Zăpada este un desert clasic, îndrăgit pentru delicatețea și echilibrul său perfect între aromele…
Cannoli Siciliani cu ricotta Cannoli Siciliani cu ricotta, coajă de portocale, fistic și cireșe confiate sunt un desert emblematic al bucătăriei…