Pâine și patiserie

Tartă tatin cu mere, stafide și migdale…

Tartă tatin cu mere și stafide  Păi se poate ca să nu facem noi această tartă tatin cu mere și stafide…

(4.8 / 5)

Rulouri cu șuncă și cașcaval

Rulouri cu șuncă și cașcaval Poate cea mai bună gustare pancarte am mâncat-o în ultima vreme sunt aceste rulouri cu șuncă…

(4 / 5)

Taște cu magiun de prune

Taște cu magiun de prune Azi facem o rețetă tare dragă mie și care îmi aduce aminte de copilaria petrecută la…

(4.8 / 5)

Sărățele fragede de post cu borș

Sărățele fragede de post cu borș E vremea postului, prilej numai bun să facem niște sărățele fragede de post cu borș.…

(4.5 / 5)

Mucenici moldovenești cu fistic și ciocolată

Mucenici moldovenești cu fistic și ciocolată Mucenici moldovenești cu fistic și ciocolată, un deliciu simplu și ușor de făcut. Sunt variante…

(5 / 5)

Aluat fraged cu untură

Aluat fraged cu untură Bun găsit! Acest aluat fraged cu untură, este atât de bun și de versatil, încât este aluatul…

(4.1 / 5)

Quesadilla cu pui și măsline

Quesadilla cu pui și măsline Quesadilla este numele generic pentru acest fel de mâncare mexican și pot fi umplute cu diferite…

(5 / 5)

Foi de tortillas

Foi de tortillas Te-ai gândit că aceste foi de tortillas le poți face acasă și sunt exact aceleași lipii de shaorma…

(4.2 / 5)

Focaccia cu parmezan și rozmarin

Focaccia cu parmezan și rozmarin O Focaccia cu parmezan și rozmarin mai bună ca aceasta nu cred să fii mâncat vreodată.…

(4.2 / 5)

Pizza Siciliana cu aluat fără frământare

Pizza Siciliana cu aluat fără frământare O pizza mai bună și mai delicioasă ca pizza Siciliana cu aluat fără frământare, nu…

(4.7 / 5)

Cabanos în aluat

Cabanos în aluat Cabanos în aluat o rețetă simplă și rapidă pentru o gustare sau luat la pachet sau la picnic.…

(5 / 5)

Merdenele cu telemea

Merdenele cu telemea Merdenele cu telemea făcute în casă după o rețetă tradițională veche. Cum facem aluatul de merdenele, cum împăturim…

(4.5 / 5)
x

Register

Lost Password