Tartă tatin cu mere și stafide Păi se poate ca să nu facem noi această tartă tatin cu mere și stafide…
Rulouri cu șuncă și cașcaval Poate cea mai bună gustare pancarte am mâncat-o în ultima vreme sunt aceste rulouri cu șuncă…
Taște cu magiun de prune Azi facem o rețetă tare dragă mie și care îmi aduce aminte de copilaria petrecută la…
Sărățele fragede de post cu borș E vremea postului, prilej numai bun să facem niște sărățele fragede de post cu borș.…
Mucenici moldovenești cu fistic și ciocolată Mucenici moldovenești cu fistic și ciocolată, un deliciu simplu și ușor de făcut. Sunt variante…
Aluat fraged cu untură Bun găsit! Acest aluat fraged cu untură, este atât de bun și de versatil, încât este aluatul…
Quesadilla cu pui și măsline Quesadilla este numele generic pentru acest fel de mâncare mexican și pot fi umplute cu diferite…
Foi de tortillas Te-ai gândit că aceste foi de tortillas le poți face acasă și sunt exact aceleași lipii de shaorma…
Focaccia cu parmezan și rozmarin O Focaccia cu parmezan și rozmarin mai bună ca aceasta nu cred să fii mâncat vreodată.…
Pizza Siciliana cu aluat fără frământare O pizza mai bună și mai delicioasă ca pizza Siciliana cu aluat fără frământare, nu…
Cabanos în aluat Cabanos în aluat o rețetă simplă și rapidă pentru o gustare sau luat la pachet sau la picnic.…
Merdenele cu telemea Merdenele cu telemea făcute în casă după o rețetă tradițională veche. Cum facem aluatul de merdenele, cum împăturim…