Patiserie

Plăcintă Bănățeană ca la Făget, cu brânză…

Plăcintă Bănățeană ca la Făget, cu brânză de oaie și mărar Plăcintă Bănățeană ca la Făget, cu brânză de oaie și…

(4.6 / 5)

Plăcinte țărănești cu brânză, ceapă și mărar,…

Plăcinte țărănești cu brânză, ceapă și mărar, la tigaie Cine poate rezista unor Plăcinte țărănești cu brânză, ceapă și mărar, la…

(4.7 / 5)

Cornulețe moi și pufoase în două culori…

Cornulețe moi și pufoase în două culori umplute cu rahat Poate cele mai bune cornuri cu rahat, care îmi aduc aminte…

(4.2 / 5)

Lipii libaneze pentru kebab și sandwich-uri

Lipii libaneze pentru kebab și sandwich-uri   Această rețetă de Lipii libaneze pentru kebab și sandwich-uri este simplă ușoară și rapid…

(4.4 / 5)

Mini Croissante Rugelach cu ciocolată și nucă

Mini Croisante Rugelach cu ciocolată și nucă Cui nu-i plac croissantele?! Nu cred să existe cineva care să poată spune asta!…

(4.6 / 5)

Cozonaci moldovenești cu mac și cireșe amare,…

Cozonaci moldovenești cu mac și cireșe amare, rețetă tradițională Această rețetă de Cozonaci moldovenești cu mac și cireșe amare, rețetă tradițională…

(4.7 / 5)

Tartă portugheză cu migdale caramelizate

Tartă portugheză cu migdale caramelizate   Vai, câte aș putea spune despre aceasta tartă, în primul rând am descoperit-o în insulele…

(4.5 / 5)

Sărățele cu telemea și mix de semințe,…

Sărățele cu telemea și mix de semințe, fragede și crocante   Se fac atât de repede, din numai câteva ingrediente, sunt…

(4.3 / 5)
x

Register

Lost Password