Plăcintă Bănățeană ca la Făget, cu brânză de oaie și mărar Plăcintă Bănățeană ca la Făget, cu brânză de oaie și…
Plăcinte țărănești cu brânză, ceapă și mărar, la tigaie Cine poate rezista unor Plăcinte țărănești cu brânză, ceapă și mărar, la…
Cornulețe moi și pufoase în două culori umplute cu rahat Poate cele mai bune cornuri cu rahat, care îmi aduc aminte…
Lipii libaneze pentru kebab și sandwich-uri Această rețetă de Lipii libaneze pentru kebab și sandwich-uri este simplă ușoară și rapid…
Mini Croisante Rugelach cu ciocolată și nucă Cui nu-i plac croissantele?! Nu cred să existe cineva care să poată spune asta!…
Cozonaci moldovenești cu mac și cireșe amare, rețetă tradițională Această rețetă de Cozonaci moldovenești cu mac și cireșe amare, rețetă tradițională…
Tartă portugheză cu migdale caramelizate Vai, câte aș putea spune despre aceasta tartă, în primul rând am descoperit-o în insulele…
Sărățele cu telemea și mix de semințe, fragede și crocante Se fac atât de repede, din numai câteva ingrediente, sunt…