Cornulețe bicolore cu unt, smântână și Nutella Aceste cornulețe bicolore cu unt, smântână și Nutella sunt deliciul care au făcut ca…
Mucenici moldovenești cu nucă și miere din aluat opărit Garantat cei mai buni și mai fini Mucenici moldovenești cu nucă și…
Plăcintă Quatro Formagi cu rucola și prosciutto O plăcintă mai bună și mai delicioasă ca Plăcintă Quatro Formagi cu rucola și…
Aluat pentru ecler și choux a la creme Întotdeauna am fost fascinat de acest aluat, cum crește văzând cu ochii. Acest…
Cornulețe cu unt, smântână Și rahat Aceste cornulețe cu unt, smântână și rahat sunt deliciul care au făcut ca duminica asta…
Palmieri cu migdale și scorțișoară Când vine vorba de patiserie sunt primul care ridic mâna iar când vorbim de palmieri cu…
Biscuiți cu ardei copți și cheddar Categoric acești biscuiți cu ardei copți și cheddar vor fi iubiți în egală măsură atât…
Rulouri din foietaj cu cremă de zmeură Azi facem Rulouri din foietaj cu cremă de zmeură un desert al copilăriei pe care…
Plăcinte țărănești cu usturoi și pătrunjel Simplu, Plăcinte țărănești cu usturoi și pătrunjel, așa le spunea Tanti Ani. Le făcea simple…
Tăieței de casă făcuți la mână – Rețetă ușoară și rapidă Azi o să facem Tăieței de casă făcuți la mână…
Panettone cu ciocolată – Cozonac italian cu ciocolată Azi facem un autentic Panettone cu ciocolată – Cozonac italian cu ciocolată. Au trecut…
Cornulețe cu nucă umplute cu magiun de prune Cornulețe cu nucă umplute cu magiun de prune. Cu siguranță cele mai fragede…