Sărățele fragede de post cu borș E vremea postului, prilej numai bun să facem niște sărățele fragede de post cu borș.…
Tartă cu brânzeturi și zucchini Astăzi facem o rețetă simplă de tartă cu brânzeturi și zucchini, fragedă și gustoasă, potrivită pentru…
Aluat fraged cu untură Bun găsit! Acest aluat fraged cu untură, este atât de bun și de versatil, încât este aluatul…
Baclava cu mac Cu siguranță aceasta rețetă de baclava cu mac va deveni una din preferatele dumneavoastră Întotdeauna am fost fermecat…
Prăjitură invizibilă cu mere și caramel Azi facem celebra prăjitură invizibilă cu mere și caramel, un deliciu cu origini franțuzești, foarte…
Foi de tortillas Te-ai gândit că aceste foi de tortillas le poți face acasă și sunt exact aceleași lipii de shaorma…
Focaccia cu parmezan și rozmarin O Focaccia cu parmezan și rozmarin mai bună ca aceasta nu cred să fii mâncat vreodată.…
Waffe cu fructe și sirop de arțar Să faci waffe cu fructe și sirop de arțar e chiar floare la ureche,…
Pasteira Napoletana Un desert mult dorit de Vecinul meu Dino, un italian plecat de mai bine de 20 de acasă și…
Budincă de tăiței cu brânză dulce și stafide Azi facem budincă de tăiței cu brânză dulce și stafide, un desert care…
Cabanos în aluat Cabanos în aluat o rețetă simplă și rapidă pentru o gustare sau luat la pachet sau la picnic.…
Merdenele cu telemea Merdenele cu telemea făcute în casă după o rețetă tradițională veche. Cum facem aluatul de merdenele, cum împăturim…