Patiserie

Sărățele fragede de post cu borș

Sărățele fragede de post cu borș E vremea postului, prilej numai bun să facem niște sărățele fragede de post cu borș.…

(4.4 / 5)

Tartă cu brânzeturi și zucchini

Tartă cu brânzeturi și zucchini Astăzi facem o rețetă simplă de tartă cu brânzeturi și zucchini, fragedă și gustoasă, potrivită pentru…

(5 / 5)

Aluat fraged cu untură

Aluat fraged cu untură Bun găsit! Acest aluat fraged cu untură, este atât de bun și de versatil, încât este aluatul…

(4.1 / 5)

Baclava cu mac

Baclava cu mac Cu siguranță aceasta rețetă de baclava cu mac va deveni una din preferatele dumneavoastră Întotdeauna am fost fermecat…

(5 / 5)

Prăjitură invizibilă cu mere și caramel

Prăjitură invizibilă cu mere și caramel Azi facem celebra prăjitură invizibilă cu mere și caramel, un deliciu cu origini franțuzești, foarte…

(4.7 / 5)

Foi de tortillas

Foi de tortillas Te-ai gândit că aceste foi de tortillas le poți face acasă și sunt exact aceleași lipii de shaorma…

(4.2 / 5)

Focaccia cu parmezan și rozmarin

Focaccia cu parmezan și rozmarin O Focaccia cu parmezan și rozmarin mai bună ca aceasta nu cred să fii mâncat vreodată.…

(4.2 / 5)

Waffe cu fructe și sirop de arțar

Waffe cu fructe și sirop de arțar Să faci waffe cu fructe și sirop de arțar e chiar floare la ureche,…

(5 / 5)

Pasteira Napoletana

Pasteira Napoletana Un desert mult dorit de Vecinul meu Dino, un italian plecat de mai bine de 20 de acasă și…

(5 / 5)

Budincă de tăiței cu brânză dulce și…

Budincă de tăiței cu brânză dulce și stafide Azi facem budincă de tăiței cu brânză dulce și stafide, un desert care…

(4.6 / 5)

Cabanos în aluat

Cabanos în aluat Cabanos în aluat o rețetă simplă și rapidă pentru o gustare sau luat la pachet sau la picnic.…

(5 / 5)

Merdenele cu telemea

Merdenele cu telemea Merdenele cu telemea făcute în casă după o rețetă tradițională veche. Cum facem aluatul de merdenele, cum împăturim…

(4.5 / 5)
x

Register

Lost Password