Ciulama de pui cu ciuperci, rețetă simplă și rapidă Pentru a face acest fel de mâncare nu ai nevoie decât de…
Creier cu ou și ceapă Când vine vorba de creier, îmi aduc aminte de primii ani petrecuți în bucataria unui…
CREIER PANE, SIMPLU ȘI RAPID DE FĂCUT Azi facem una din rețetele mele preferate, creier pane, simplu și rapid de făcut.…
Pate de curcan făcut în casă, rețetă simplă și rapidă Azi facem un pate de curcan, gustos, sănătos și de 100…
Chifteluțe la cuptor, rețetă rapidă și sănătoasă Chifteluțe la cuptor, rețetă rapidă și sănătoasă Întotdeauna ne propunem să mâncăm cât…
Burek sau plăcintă cu carne cu foi din comerț Burek sau plăcintă cu carne cu foi din comerț și uite căvenii…
Ruladă aperitiv din carne tocată învelită în bacon Această Ruladă aperitiv din carne tocată învelită în bacon este potrivită atât pentru…
Papricaș de cartofi cu coadă de vită Papricașul este o rețetă traditional ungurească, o mâncare de cartofi cu sau fără…
Cotlet de porc fraged cu linte roșie și pere caramelizate Mulți se feresc de linte de zici că cine stie…
Pulpe de pui cu ciuperci și usturoi Pulpele de pui, o carne foarte versatilă, care pote fi gătită la cuptor,…
Pui cu legume și tăiței de orez în stil chinezesc Bucataria asiatică este atât de versatilă încât nu cred că…
Sos Bolognese – Ragu Bolognese din carne de vită pentru paste și lasagna Astăzi vorbim și gătim ragu Bolognese, arome autentice…