Gomboți cu brânză, caise și prezli Gomboții cu brânză și prezli, pentru că noi așa spunem la pesmet datorită originii lor,…
Tort Vișinel Blaturi umede cu cacao, cremă de ciocolată și multe vișine, totul în acest minunat Tort Vișinel 😍😍😍 Ai rămas…
Tartă din albușuri cu mere și migdale Tartă fragedă și aromată din albușuri cu mere și migdale, un deliciu rapid si…
Millefeuille cu cremă de vanilie și zmeură Millefeuille vine din cuvântul franțuzesc mille-feuille, care înseamnă 1000 de foi. La bază seamănă…
Limbă de vită cu sos remoulade Cand vine vorba de limbă, pot spune că este una din cărnurile mele preferate, este…
Sos remoulade făcut în casă fără conservanți – Rețetă franțuzească Sos remoulade făcut în casă fără conservanți – Rețetă franțuzească, este…
Prăjitură cu mere și scorțișoară – Rețetă simplă și rapidă Cea mai simplă și mai rapidă Prăjitură cu mere și scorțișoară,…
Prăjitură cu banane și cremă de vanilie Bună ziua și bine v-am regăsit cu o nouă rețetă super delicioasă, Prăjitură cu…
Cartofi pârgăliți cu ceapă la tigaie – Rețetă ardelenească simplă, rapidă și gustoasă Azi facem niște Cartofi pârgăliți cu ceapă la…
Prăjitură genială cu prune și frișcă Toamna se numără fructele de sezon și prin urmare, ar fi pacat să nu profităm…
Colțunași cu carne de vită și cheddar ( Cheesy Beef Empanadas) Colțunașii sunt niște plăcințele de patiserie foarte fragede coapte în…
Colțunași cu brânză sărată ( Cheese Empanadas) Colțunașii sunt niște plăcințele de patiserie foarte fragede coapte în cuptor, regăsite în America…