Aceasta supă cremă de spanac cu crutoane de mozzarela este de-a dreptul un spectacol culinar, fină, cremoasă și crutoane crocante la exterior cu interior care se întinde, yammy 😍😍😍
Cred că deja v-am făcut poftă și salivați cu gândul la ea, așa cum fac și eu acum. Vă pot spune că a fost un real succes pentru toți cei care au degustat-o…parcă îi aud și acum, excelentă, cea mai bună cremă pe care am mâncat-o vreodată, woooow. Da așa este deși din lista ingredientelor nu pare nimic ieșit din comun, totul depinde de felul în care e gătită, ordinea punerii ingredientelor în oală, dar și calitatea ingredientelor de calitate superioară.
Așa după cum v-am învățat în ultima vreme, cel puțin pentru mine, nu există zi fără un preparat lichid, fără o ciorbă sau o supă și vă sfătuiesc să faceți și dumneavoastră același lucru.
Așadar vă invit să consultați lista ingredientelor, dar și modul de preparare care este foarte simplu și rapid.
Pentru multe alte rețete de supe cu sau fără carne ori preparate de post și multe altele, găsiți în secțiunea supe și ciorbe sau click pe fotografie
Deasemeni mă puteți urmări pe Instagram, click pe fotografie.
Sau pe pagina de Facebook, click pe fotografie.
Cremă de spanac cu crutoane de mozzarela
Ingrediente pentru crutoanele de mozzarela pane:
Mod de preparare:
Curățăm ceapa, usturoiul și le tăiem grosier.
Spălăm spanacul și îl scurgem de excesul de apă.
Punem într-o oală uleiul cu ceapa, usturoiul, puțină sare și le călim până se înmoaie.
Adăugăm spanacul și îl călim și pe acesta până se înmoaie, apoi adăugăm apa și fierbem 5 minute din momentul în care a început să clocotească.
Într-o tigaie punem untul cu făina și le călim pentru 2-3 minute la foc moderat.
Turnăm compoziția de făină peste spanac și mai fierbem încă 5 minute.
Oprim focul și adăugăm smântâna, dăm gust cu sare și piper. După care mixăm până obținem o cremă fină și omogenă.
Mod de preparare pentru crutoanele de mozzarela:
Tăiem mozzarela cuburi o dăm prin făină, o trecem prin ou, apoi prin pesmet, iar prin ou și încă o dată prin pesmet.
Încingem o tigaie cu baie de ulei și prăjim cuburile în uleiul încins musai pentru a obține o crustă, altfel se vor sparge.
Asta a fost pentru astăzi, probabil cea mai gustoasă și mai bună cremă pe care am mâncat-o în ultima vreme. Să vă fie de folos!