Tort Cracovia cu cremă de lapte și ciocolată albă De ce Tort Cracovia cu cremă de lapte și ciocolată albă, sincer nu…
Bulete de cașcaval Cine nu a mâncat vreodată bulete de cașcaval? Sunt atât de bune atât calde cât și reci și…
Doboș Alb De ce Doboș Alb, sincer nu cred că ar fi fost o altă denumire mai bună pentru această prăjitură delicioasă…
Prăjitura Alunița cu vanilie, alune de pădure și Nutella De departe una din cele mai simple și mai bune prăjituri pe…
Fursecuri Pupici dulci Azi facem cele mai frumoase si gustoase fursecuri pupici dulci cu bezea si dulceață de caise. Nu este…
Sărățele presate cu feta și chimen Aceste Sărățele presate cu feta și chimen pe care le-am preparat astăzi au o formă…
Plăcintă cu mere din aluat cu untură Probabil cea mai fragedă și cea mai gustoasă plăcintă cu mere din aluat cu…
Paste rigatoni cu ragu bolognese de conopidă Sper ca aceste paste rigatoni cu ragu Bolognese de conopidă să fie pe placul…
Ragu Bolognese de conopidă pentru paste Sper ca acest ragu Bolognese de conopidă să fie pe placul tuturor iubitorilor de paste…
Nuci cu umplutură de ciocolată Atât de bune si de fragede sunt aceste nuci cu umplutură de ciocolată încât dispar pe…
Doboș Almășan De ce Doboș Almășan, sincer nici eu nu știu prea multe pentru că toți care dețin și fac această…
Tort Apuseni cu ciocolată, zmeură și mascarpone Acest Tort Apuseni cu ciocolată, zmeură și mascarpone, a înnebunit o familie întreagă, făcând furori…