Prăjitură cu fulgi de ovăz și curmale Azi facem ceva mai altfel Prăjitură cu fulgi de ovăz și curmale. Niciodată nu…
Biscuiți crăpați cu nuci fără făină Aceste biscuiți crăpați cu nuci fără făină sunt de-a dreptul geniale, iar iubitorii de nucă…
Sarah Bernhardt – Bezele cu nucă și cremă de ciocolată Dacă tot e sezonul albușurile care rămân de la prăjiturile și…
Cornulețe cu nucă umplute cu magiun de prune Cornulețe cu nucă umplute cu magiun de prune. Cu siguranță cele mai fragede…
Mușchiuleț de porc împletit cu cârnați și bacon Mușchiuleț de porc împletit cu cârnați și bacon. Un preparat spectaculos din toate…
Brăduți cu unt și ciocolată – Daneze fragede cu ciocolată Azi facem ceva bun și frumos pentru sărbătoarea Crăciunului Brăduți cu…
Daneze cu unt și ciocolată – Rotițe fragede cu ciocolată Aceste Daneze cu unt îmi aduc aminte de fursecurile alea fragede…
Cel mai bun și mai fin chec cu lămâie Cel mai bun și mai fin chec cu lămâie. Aromat, fraged…
Fursecuri cu nucă, migdale și cremă de ciocolată Dacă tot e sezonul albușurilor care rămân de la prăjiturile și cozonacii…
Pate de curcan cu jeleu de merișoare Cu siguranță acest Pate de curcan cu jeleu de merișoare va fi pe placul multora…
Cornulețe fragede cu unt și smântână umplute cu magiun de prune Cu siguranță cele mai fragede și aromate Cornulețe fragede cu unt…
Pâine de casă cu cartofi fără frământare Azi facem pâine de casă cu cartofi fără frământare, ușor de pregătit cu un…