Tartă Nicoleta cu ciocolată, merișoare și banane Se pare că și unele doamne sunt îndrăgostite iremediabil de ciocolată, nu numai…
Plăcinte țărănești cu cartofi de post, la tigaie Vestite și apreciate de toată lumea, aceste Plăcinte țărănești cu cartofi de post…
Amandine – desertul spectaculos pentru iubitorii de ciocolată Amandine – desertul spectaculos Când vreau ceva ciocolatos mă gândesc la amandine –…
Clătite bănățene ca la Ana Lugojana Vestitele Clătite bănățene ca la Ana Lugojana sunt atât de bune, cu unplutură cremoasă de…
Ciuperci umplute cu bacon și cașcaval Pur și simplu iubesc ciupercile, de oricare ar fi ele, ca…
Tartă cu căpșuni și mascarpone Dacă tot e vremea căpșunilor, atunci să facem deserturi cu căpșuni! Ceva simplu, rapid și de…
Plăcinte țărănești cu brânză, ceapă și mărar, la tigaie Cine poate rezista unor Plăcinte țărănești cu brânză, ceapă și mărar, la…
Cornulețe moi și pufoase în două culori umplute cu rahat Poate cele mai bune cornuri cu rahat, care îmi aduc aminte…
Papricaș de porc cu cartofi la ceaun – Popricaș Bănățean Nu cred să existe preparat mai reprezentativ al bănățeanului, decât…
Foi cu nucă de cocos și cremă de lămâie Întotdeauna cocosul a făcut casă bună cu lămâia sau lime-ul chiar și…
Lipii Ardelenești din făină integrală, coapte pe tigaie Amintirile din bucătăria de la bunicii din Ardeal îmi dau fiori de fiecare…
Pesto de leurdă – Rețetă simplă și rapidă Prima mea interacțiune cu leurda a fost cu mulți ani în urmă și…