Coji de portocale învelite în ciocolată În perioada asta tot timpul fac coji de portocale învelite în ciocolată sau confiate –…
Coji de portocale confiate – Candied orange peel În perioada asta tot timpul fac coji de portocale confiate – candied orange…
Tortul îngerilor Poate sună prea pompos, tortul îngerilor dar își merită pe deplin acest nume. Odată pentru că este cu multă…
Prăjitura Dumbrăvița, foi cu cacao și alune de pădure și cremă de ciocolată Prăjitura Dumbrăvița cu cremă de ciocolată, este de-a…
Tort Ferrero Rocher Astăzi facem Tort Ferrero Rocher și după mai multe teste, atât pentru blat cât și pentru creme, astăzi…
Biscuiți crăpați cu ciocolată de post Biscuiți crăpați cu ciocolată de post, ciocolatoși la interior și crocanți la exterior. Cei mai…
Trio mousse de zmeură cu ciocolată albă Un adevărat răsfăț atât pentru ochi, dar mai ales pentru gust, un Trio mousse…
Prăjitura Thank You Prăjitura thank you cu fructe de pădure, un desert lejer cu două blaturi suprapuse coapte odată, cremă de…
Cheddar de post din numai două ingrediente Să gătești de post este mult mai simplu și mult mai complex decât…
Cartofi gratinați cu broccoli – Rețetă de post Acești Cartofi gratinați cu broccoli Rețetă de post sunt printre preferații mei, se…
Merdenele cu telemea Merdenele cu telemea făcute în casă după o rețetă tradițională veche. Cum facem aluatul de merdenele, cum împăturim…
Spaghete de dovlecel cu năut crocant Zilele de post, dar și sfatul medicului de a mânca mai sănătos, scoate Bucătarul din…