Varză cu carne de porc – Toroș – Rețetă traditională ungurească Pentru mine varza cu carne de porc este o delicatesă…
Piure de castane, vanilat și aromat Unele din cele mai frumoase din amintiri din copilărie, erau duminicile, și fără excepție după…
Salată de cartofi cu păstrăv afumat Salata de cartofi cu păstrăv afumat, este una din cele mai simple și probabil…
Salată orientală Salata orientală, este una din cele mai simple și probabil cea mai economicoasă salată a românilor. Din numai câteva…
Gomboți cu brânză, caise și prezli Gomboții cu brânză și prezli, pentru că noi așa spunem la pesmet datorită originii lor,…
Tort Vișinel Blaturi umede cu cacao, cremă de ciocolată și multe vișine, totul în acest minunat Tort Vișinel 😍😍😍 Ai rămas…
Millefeuille cu cremă de vanilie și zmeură Millefeuille vine din cuvântul franțuzesc mille-feuille, care înseamnă 1000 de foi. La bază seamănă…
Limbă de vită cu sos remoulade Cand vine vorba de limbă, pot spune că este una din cărnurile mele preferate, este…
Sos remoulade făcut în casă fără conservanți – Rețetă franțuzească Sos remoulade făcut în casă fără conservanți – Rețetă franțuzească, este…
Prăjitură cu mere și scorțișoară – Rețetă simplă și rapidă Cea mai simplă și mai rapidă Prăjitură cu mere și scorțișoară,…
Cartofi pârgăliți cu ceapă la tigaie – Rețetă ardelenească simplă, rapidă și gustoasă Azi facem niște Cartofi pârgăliți cu ceapă la…
Prăjitură genială cu prune și frișcă Toamna se numără fructele de sezon și prin urmare, ar fi pacat să nu profităm…