Plăcintă Bănățeană ca la Făget, cu brânză de oaie și mărar Plăcintă Bănățeană ca la Făget, cu brânză de oaie și…
Cartofi copți cu lămâie, usturoi și pătrunjel Incercăm și alte rețete de cartofi delicioși și aromați, iar azi facem Cartofi copți…
Mămăligă cu brânză și smântână – Taci și înghite – Rețetă ardelenească Când stau și mă gândesc la această mămăliga,…
Super pâinici cu smântână fără drojdie Pâinea este probabil cel mai consumat aliment al românilor, motiv pentru care o consumăm sub…
Omletă cu ceapă verde și brânză de capră ca la bunica Cea mai bună omletă sau “ratotă”, așa cum i se…
Plăcintă turcească cu brânză sărată Astăzi mi-am adus aminte de o plăcintă cu brânză sărată pe care o aveam la micul…
Tartă Nicoleta cu ciocolată, merișoare și banane Se pare că și unele doamne sunt îndrăgostite iremediabil de ciocolată, nu numai…
Plăcinte țărănești cu cartofi de post, la tigaie Vestite și apreciate de toată lumea, aceste Plăcinte țărănești cu cartofi de post…
Covridog cu brânză topită – Cremwursti în corn Salivez cu gândul la acești cremwursti în corn de mai bine de…
Clătite bănățene ca la Ana Lugojana Vestitele Clătite bănățene ca la Ana Lugojana sunt atât de bune, cu unplutură cremoasă de…
Risotto cu pui și ciuperci Pur și simplu iubesc ciupercile, de oricare ar fi ele, ca sunt de pădure, champignon, pleurotus,…
Ciuperci umplute cu bacon și cașcaval Pur și simplu iubesc ciupercile, de oricare ar fi ele, ca…