Cremă de cartofi dulci cu ghimbir, cocos și unt de arahide Nu știu cum vi se pare vouă să gătiți,…
Tort Kentucky, foi cu scorțișoară, umplute cu unt de mere, mere caramelizate și migdale Nu pot spune prea multe despre…
“Unt de mere”, ideal pentru mic dejun sau prăjituri Azi facem ceva bun bun, ”Unt de mere” ideal pentru mic dejun…
Pulpe de pui cu ciuperci și usturoi Pulpele de pui, o carne foarte versatilă, care pote fi gătită la cuptor,…
Pui cu legume și tăiței de orez în stil chinezesc Bucataria asiatică este atât de versatilă încât nu cred că…
Pate de ton cu capere și măsline Pentru zilele în care timpul ne este limitat sau suntem foarte obosiți și…
Salată cu paste în stil grecesc În general salata grecească o fac în lunile de vară când legumele sunt în…
Cum să faci păstrăv la grătar sau la tigaie cu legume și sos meuniere, fără să se prindă?! Azi îți voi…
Spaghetti Bolognese cu ragu de vită, ca la mama lor acasă, rețetă originală Oh Doamne cât de bune sunt!!! Îmi aduc…
Sos Bolognese – Ragu Bolognese din carne de vită pentru paste și lasagna Astăzi vorbim și gătim ragu Bolognese, arome autentice…
Tartar de vită cu sfeclă coaptă și hrean Tartarul este o carne crudă tăiată cubulețe mici și servită de obicei cu…
Babka, cozonac cu multă umplutură de alune de pădure și ciocolată Babka este acel cozonac cu multă umplutură, iar azi…