Cotlet de porc fraged cu linte roșie și pere caramelizate Mulți se feresc de linte de zici că cine stie…
Piept de pui fraged cu cartofi dulci copți și chorizo la cuptor Un prânz sa o cină rapidă, gustoasă, sănătoasă…
Pulpe de pui cu ciuperci și usturoi Pulpele de pui, o carne foarte versatilă, care pote fi gătită la cuptor,…
Pui cu legume și tăiței de orez în stil chinezesc Bucataria asiatică este atât de versatilă încât nu cred că…
Salată cu paste în stil grecesc În general salata grecească o fac în lunile de vară când legumele sunt în…
Cum să faci păstrăv la grătar sau la tigaie cu legume și sos meuniere, fără să se prindă?! Azi îți voi…
Bulz ciobănesc cu brânză de burduf Bulzul ciobănesc cu brânză de burduf îmi aduce aminte de serile de vară, când mergeam…
Dovlecei umpluți cu carne și sos de iaurt cu mărar Azi am făcut dovlecei umpluți, pur și simplu din întâmplare, eram…
Griș cu lapte cremos – Amintirea serilor de iarnă Griș cu lapte cremos – Amintirea serilor de iarnă care era deliciul…
Supă cremă de sfeclă roșie cu portocale și grisine învelite în șuncă Sfecla roșie ne este de ajutor in foarte multe…
O rețetă simplă și din numai câteva ingrediente alături fac ca acești cartofi dulci crocanți și sos de avocado cu iaurt…
Întotdeauna când nu stii ce să mai gătești, când ești sătul și de aia si de cealaltă și ești în până…