Pâte Brissée, aluat pentru toate felurile de tarte Cel mai bun aluat fraged pe care eu l-am făcut vreodată! Da de…
Jeleu – Peltea de gutui ca la bunica Peltea – jeleu natural de gutui este practic concentrația cea mai mare de…
Dulceață de gutui ca la bunica Gutuile sunt niște fructe aromate, înrudite cu mărul și părul, cunoscut încă din antichitate, ca…
Prăjitură cu prune și nuci, rețetă simplă și gustoasă Prăjitură cu prune și nuci, rețetă simplă și gustoasă, din aluat de…
Cookies umpluți cu chocolate toffees, crocanți la exterior și umplutură cremoasă Iubesc Cookies-urile făcute în casă, indiferent de forma lor, îmi…
Orez cu lapte și mere caramelizate cu unt scorțișoară Acest orez cu lapte cremos mă duce în timp în bucătăria mamei,…
Budincă de fasole cu caramel și scorțișoară Da!!!! Budincă de fasole cu caramel și scorțișoară, deși sunt convins că nu vă…
Budincă de fasole cu ciocolată și vin de Porto Da!!!! Budincă de fasole cu ciocolată și vin de Porto, deși sunt…
Sos – Topping de ciocolată rapid, fin și gustos făcut în casă, fără conservanți Sos – Topping de ciocolată rapid, fin…
Papanași fierți cu brânză dulce, smântână și dulceață Când vine vorba de dulce, cu siguranță eu sunt primul care ridic mâna.…
Fursecuri fragede “Sărutările Măicuțelor” După cum v-ați dat seama sunt un mare iubitor de dulce și aș mânca mereu dulciuri. Acum…
Iubești ciocolata indiferent de forma ei, de combinație, că este albă sau neagră?! Atunci e momentul să te duci la cumpărături…