Tiramisu clasic – rețetă italianească fără frișcă Tiramisu clasic, cu pișcoturi însiropate în cafea, cu o cremă de mascarpone este desertul…
Griș cu lapte cremos – Amintirea serilor de iarnă Griș cu lapte cremos – Amintirea serilor de iarnă care era deliciul…
Doi în unu choux și ecler la tavă cu ciocolată, alune și cremă patiseră Astăzi facem un desert doi în…
Galette cu smochine și migdale Cea mai bună plăcintă cu smochine! Am tot auzit de galette cu aia cu aialaltă și sincer…
Pâte Brissée, aluat pentru toate felurile de tarte Cel mai bun aluat fraged pe care eu l-am făcut vreodată! Da de…
Jeleu – Peltea de gutui ca la bunica Peltea – jeleu natural de gutui este practic concentrația cea mai mare de…
Dulceață de gutui ca la bunica Gutuile sunt niște fructe aromate, înrudite cu mărul și părul, cunoscut încă din antichitate, ca…
Prăjitură cu prune și nuci, rețetă simplă și gustoasă Prăjitură cu prune și nuci, rețetă simplă și gustoasă, din aluat de…
Cookies umpluți cu chocolate toffees, crocanți la exterior și umplutură cremoasă Iubesc Cookies-urile făcute în casă, indiferent de forma lor, îmi…
Orez cu lapte și mere caramelizate cu unt scorțișoară Acest orez cu lapte cremos mă duce în timp în bucătăria mamei,…
Budincă de fasole cu caramel și scorțișoară Da!!!! Budincă de fasole cu caramel și scorțișoară, deși sunt convins că nu vă…
Budincă de fasole cu ciocolată și vin de Porto Da!!!! Budincă de fasole cu ciocolată și vin de Porto, deși sunt…