E vremea caiselor, moment prielnic pentru a face un altfel de tarta. Mi-a mai rămas in congelator o porție de aluat…
Șmoară, preparat culinar din gastronomia bănățeana, preluat de la șvabii care au locuit la Pesac, denumirea austriaca fiind de Kaisersmarn. Se…
Ciocolată de casă – ciocolata copilăriei mele, cel mai bun baton de ciocolată Ciocolată de casă, ciocolata copilăriei mele, cel mai…
Ciocolata și zmeura, combinația ideală a oricărui desert. Nu cred ca exista cineva căruia sa nu ii placa ciocolata iar in…
Checul cu lămâie, ideal pentru micul dejun sau o gustare. Simplu și ușor de pregătit, apreciat de adulți, dar și de…
Cei mai buni biscuiți cu cacao, făcuți in casa (chocolate crinkles) Cei mai buni biscuiți cu cacao, făcuți in casa, ciocolatoși…
Dacă nu ai făcut pana acum dulceața de lămâie, e momentul sa te apuci de treaba! 😃 Fiind foarte bogata in…
O rețeta mai rapida și mai ușoară, dar și extrem de delicioasa ca și asta cu siguranța nu exista! O fac…
Tort rapid cu ciocolată, cireșe și cremă de vanilie E vremea cireșelor, așa ca sa profitam cât se poate…
Un parfum și un gust unic, fragii sau frăguțele cum se spune in termen populari sunt cred ca de departe unele…
Am tot incercat fel și fel de retete de siropuri,nu pot sa spun ca a fost unul care sa ma dea…
Au aparut visinele, prilej numa bun sa facem un deseert cu visine proaspete, ca e chec, ca e renumita Padurea neagra,…