Friptură de vită din antricot la cuptor Friptura de vită din antricot la cuptor este o delicatesă de neuitat, care încântă…
Pui la cuptor marinat în bere Pui la cuptor marinat în bere este o delicatesă suculentă și aromată, în care carnea…
Mâncare de urzici cu mămăliguță – Rețetă de post Această Mâncare de urzici cu mămăliguță este o opțiune sănătoasă și reconfortantă…
Farfalle integrale cu ton și sos de roșii Farfalle integrale cu ton și sos de roșii sunt o combinație delicioasă și…
Ciorbă de urzici cu legume – Rețetă de post Această Ciorbă de urzici cu legume – Rețetă de post este o…
Tocăniță de pipote cu găluște O tocăniță de pipote cu găluște ca la mama acasă niciodată nu aș putea refuza. O…
Biscuiți sărați cu unt și chefir Acești Biscuiți sărați cu unt și kefir sunt o combinație perfectă între textura crocantă a…
Gnocchi carbonara Gnocchi carbonara este o reinterpretare delicioasă a clasicului italian carbonara, în care gnocchi-urile moi și pufoase înlocuiesc pastele tradiționale.…
Ciorbă de salată verde cu pui si bacon Probabil cea mai mâncată Ciorbă de salata verde cu pui si bacon în…
Pachețele din varză creață umplute cu carne în sos de roșii Pachețele din varză creață umplute cu carne în sos de…
Paste rigatoni cu pui și ciuperci Pentru că pastele sunt o alternativă rapidă, gustoasă și sățioasă pentru un prânz sau cină,…
Piept de pui umplut cu ciuperci cașcaval Pieptul de pui umplut cu ciuperci și cașcaval, învelit în bacon, este o creație…