Friptură de curcan la cuptor în stil mediteranean O friptură de curcan la cuptor în stil mediteranean mai bună ca această…
Ciorbă de perișoare de pui a la grec Azi o sa facem cea mai bună și mai delicioasă Ciorbă de perișoare…
Ragu Bolognese de conopidă pentru paste Sper ca acest ragu Bolognese de conopidă să fie pe placul tuturor iubitorilor de paste…
Chifteluțe de somon la cuptor Nu mă gândeam vreodată că am să fac chifteluțe de somon la cuptor, dar uite că…
Varză dulce călită de post Sincer până nu de mult nu prea mă împăcăm cu mâncarea de post, dar această varză…
Adunarea dân cipsâie – Friptură asortată de porc la tavă Întotdeauna în perioada iernii facem această friptură căreia tata îi spunea…
Cremă de morcovi cu linte roșie Propunere de sezon și nu numai Cremă de morcovi cu linte roșie, un deliciu perfect…
Pui cu conopidă, roșii uscate și spanac Cu siguranță dacă vei încerca acest pui cu conopidă, roșii uscate și spanac te…
Pilaf de orez cu linte – Mujaddara Cu siguranță acest pilaf de orez cu linte – Mujaddara este bun atât pentru…
Ciorbă de fasole neagră cu avocado și lime în stil mexican Pentru rețeta de azi vă propun o Ciorbă de fasole…
Cartofii Ducesei – Pomme Duchesse De mult nu am mai făcut Cartofii Ducesei – Pomme Duchesse, de origine franceză, care nu…
Pulpă de curcan la tavă cu lămâie, usturoi și pătrunjel O friptură mai bună ca această pulpă de curcan la tavă…