Pui cu conopidă, roșii uscate și spanac

( 5 out of 5 )
Loading...
Pui cu conopidă, roșii uscate și spanac
  • -6 pServings+
  • 10 mPrep Time
  • 10 mCook Time
  • 20 mReady In
Print Recipe

Pui cu conopidă, roșii uscate și spanac

Cu siguranță dacă vei încerca acest pui cu conopidă, roșii uscate și spanac te vei îndrăgosti iremediabil de el.

Pui cu conopidă, roșii uscate și spanac

Este fraged, suculent și merge de minune cu un piure de cartofi, un orez sau chiar cu paste. Se pregătește foarte ușor și rapid, iar Ingredientele nu sunt sofisticate și le găsim cu ușurintă chiar și la magazinul de la colțul blocului.

Poate că mulți dintre dumneavoastră v-ați săturat de acel piept de pui uscat și fibros care se mestecă foarte greu și rămâne printre dinți. Ei uite cu această rețetă veți uita de eșecurile pregătirii unui piept de pui sec și ațos.

Trebuie doar să respectați întocmai modul de preparare și rezultatul va fi uimitor. Așadar vă invit să rămâneți alături pentru lista ingredientelor, dar și a modului de preparare pas cu pas.

Pui cu conopidă, roșii uscate și spanac

Pentru multe alte rețete cu carne ori preparate și multe altele, găsiți în secțiunea preparate cu carne, click aici  sau pe fotografie.

Pulpe de pui cu lămâie și usturoi

Deasemeni mă puteți urmări pe Instagram, click pe fotografie.

necunoscut.jpg

Sau pe pagina de Facebook, click pe fotografie.

1__#$!@!#__necunoscut.jpg

Cum facem un piept de Pui cu conopidă, roșii uscate și spanac?

Ingrediente:

  • 700 g piept de pui
  • 1 linguriță praf de usturoi
  • 1 linguriță boia
  • 1 linguriță pătrunjel uscat
  • 1 linguriță de sare
  • 1/2 linguriță piper proaspăt măcinat
  • 100 g făină albă
  • 500 g de conopidă
  • 100 g roșii uscate
  • 200 g spanac frunze
  • 100 ml ulei vegetal cu gust neutru
  • 250 d smântână de gătit cu 32% grăsime

Mod de preparare:

Opărim spanacul și îl dăm deoparte.

Tăiem pieptul de pui bucăți potrivite, eu am tăiat un piept în 5-6 felii mai grosuțe. Condimentăm pieptul de pui cu sare, piper, boia, pătrunjel uscat, praful de usturoi și îl dăm deoparte.

Pui cu conopidă, roșii uscate și spanac

Rupem conopidă buchețele medii și o opărim în apă cu puțină sare.

Pui cu conopidă, roșii uscate și spanac

Dăm pieptul de pui prin făină.

Pui cu conopidă, roșii uscate și spanac

Încingem o tigaie cu ulei și prăjim pieptul de pui până capătă o culoare rumenie după care adăugăm conopida și mai tragem la tigaie până se rumenește ușor și conopida.

Pui cu conopidă, roșii uscate și spanac

Punem roșiile uscate, smântâna, spanacul, 3-4 apă de la cum a fiert conopida, dăm gust cu sare și piper si este gata de servit.

Pui cu conopidă, roșii uscate și spanac

Simplu, rapid și foarte gustos, unde mai punem că este gata în mai puțin de jumătate de oră.

Pui cu conopidă, roșii uscate și spanac

Lasă un comentariu!

x

Register

Lost Password

Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. mai multe informații

Setările de coockie pe acest website trebuie setate pe "permite coockies" pentru a vă putea oferi cea mai bună experiență pe site-ul nostru. Dacă continuați să folosiți acest website fără a schimba setările de coockie sau apăsați pe "Accept" înseamnă că sunteți de acord cu ele.

Închide