Tort Marlenka, prăjitură tradițională Armenească cu miere și cremă de lapte Întotdeauna am fost entuziasmat de acest Tort Marlenka, prăjitură tradițională Armenească…
Dovlecei umpluți cu carne și sos de iaurt cu mărar Azi am făcut dovlecei umpluți, pur și simplu din întâmplare, eram…
Ștrudel/ plăcintă întoarsă cu dovleac și scorțișoară Despre ștrudelul cu dovleac și scorțișoară aș tot putea vorbi! E unul din preferatele…
Pogăcele cu jumări și chimen – rețetă ungurească Ideale ca și gustare, pogăcele sunt preferate atât de cei mici cât…
Ștrudel / plăcintă întoarsă cu mere, nuci coapte și stafide Despre ștrudelul cu mere as tot putea vorbi! E unul din…
Rulou cu nucă, scorțișoară și merișoare Zilele trecute, prietena mea de mai bine de 20 de ani, Marcela a făcut niște…
Cornulețe sărate umplute cu cabanos și cașcaval Parcă simt mirosul cozonacilor și al fripturilor care mai de care din fiecare casă…
Pulpe de rață confit, cartofi zdrobiți cu verdețuri și sos de gutui cu stafide Pulpe de rață confit, o rețetă clasică…
Prăjitură cu morcovi și nucă, cremă de brânză și gem de gutui Ingrediente prăjitură cu morcovi și nucă, cremă de brânză…
Tartă – Plăcintă cu praz caramelizat și brânză de oaie și bacon Sunt de-a dreptul fascinat de aceste tarte sărate făcute…
Doi în unu choux și ecler la tavă cu ciocolată, alune și cremă patiseră Astăzi facem un desert doi în…
Pâte Brissée, aluat pentru toate felurile de tarte Cel mai bun aluat fraged pe care eu l-am făcut vreodată! Da de…