Medium

View Ingredients
x
Ingredients
  • 2 bucăți piept de rață
  • Sare și piper după gust
  • 1 morcov mediu
  • 1/2 ceapa albă
  • 2 căței de usturoi
  • 1 ceașca linte verde( aproximativ 80 g)
  • 2 cești și jumătate de apa
  • 1 lingura ulei de măsline
  • Sare și piper dupa gust
  • 1/2 legătura pătrunjel
  • 2 nectarine
  • 2 linguri de zahar
  • 30 g unt
  • 50 ml vin alb
  • Un praf de sare

Piept de rață cu linte verde și…

E vară și ar cam trebui să profitam din plin de sezonul legumelor și al fructelor, așa ca m-am gândit sa…

(5 / 5)
View Ingredients
x
Ingredients
  • 100 g faina de migdale
  • 180 g unt
  • 150 g zahar brun
  • 360 g faina albă
  • 1 lingurița extract de vanilie
  • 3 linguri de lapte
  • Un praf de sare
  • 100 g miere
  • 500 g zmeura
  • Zeama de la 2 portocale
  • 4 linguri cu vârf de faina
  • 2-3 linguri zahar brun
  • 150 g amestec de fructe oleaginoase (nuci, migdale, fistic, etc)
  • 100 g fructe uscate (eu am pus merisoare și stafide
  • 250 g fulgi de ovăz
  • 100 g unt
  • 100 g miere
  • 1 lingura Scorțișoara
  • 1 praf de sare

Prajitura cu zmeura, granola și miere

  Când am făcut prima data prajitura acestea, va recunosc ca au fost foarte apreciate, de către toți ai mei, darămite…

(0 / 5)
View Ingredients
x
Ingredients
  • 500 g faina albă
  • 2 linguri ulei de măsline
  • 20 g drojdie
  • 1 lingura de zahar
  • 1 lingurița de sare
  • 300-350 ml apa
  • 1 galbenus
  • 200 g mozzarella
  • 200 g feta
  • 150 g ricotta
  • 2 oua
  • Câteva fire de cozi de ceapa verde pentru decor

Khachapuri – Placinta georgiana cu brânza –…

Khachapuri este o placinta traditionala georgiana umplută cu brânza și ou. De fapt este un aluat de pâine cu ulei de…

(5 / 5)
View Ingredients
x
Ingredients
  • 500 g faina de mălai
  • 300 + 50 g faina albă de grâu / pentru uns
  • 50 g drojdie
  • 50 g zahar
  • 150 ml ulei vegetal
  • 15-20 g sare in funcție de gust
  • 1 l de apa aproximativ

Pita de mălai, mălai copt sau mălai…

Pita de mălai, un gust și o savoare aparte! Nu pot spune decât ca de când am descoperit-o pur și simplu…

(4 / 5)
View Ingredients
x
Ingredients
  • 150 g unt
  • 100 g zahăr
  • 300 g faina
  • 2 oua
  • Un praf de sare
  • 1 conserva de lapte condensat (350 ml)
  • 300gr frisca
  • 3 galbenusuri
  • 4 linguri de amidon
  • 100 g zahar

Tarta cu caise și crema de lapte,…

E vremea caiselor, moment prielnic pentru a face un altfel de tarta. Mi-a mai rămas in congelator o porție de aluat…

(0 / 5)
View Ingredients
x
Ingredients
  • 4 ouă de dimensiuni medii
  • 1 vârf de sare
  • 30 de grame de zahăr
  • 180 de grame de făină
  • 350 mililitri de lapte
  • 40 de grame de merisoare deshidratate
  • 40 de grame de unt
  • 1 lingură de zahăr pentru caramelizat
  • 1 lingura zahar pudra pentru decor

Șmoară, desert traditional românesc din regiunea Banatului…

Șmoară, preparat culinar din gastronomia bănățeana, preluat de la șvabii care au locuit la Pesac, denumirea austriaca fiind de Kaisersmarn. Se…

(5 / 5)
View Ingredients
x
Ingredients
  • Varza murata 1 kg
  • Slănina afumata 250 g
  • Ceapa albă
  • Cârnat de casa afumat 300 g
  • Faina a
  • Cimbru
  • Mărar
  • Piper
  • lbă 250 g
  • Drojdie 15 g
  • 1 lingurița de zahar
  • 1/4 lingurița sare

Bufle pe varza, preparat tradițional cu influențe…

Preparat tradițional cu influente nemțești, buflele pe varza sunt un deliciu culinar al bănățenilor cu precădere a celor din pustă. Este…

(0 / 5)
View Ingredients
x
Ingredients
  • Pulpe de pui 1 kg sau 4 bucati
  • Iaurt grecesc, minim 10% grasime 500 g
  • Lamaie o bucata
  • Oregano uscat o lingura
  • Usturoi 2 catei
  • Patrunjel 1 legatura
  • Piper proaspat rasnit o lingurita
  • Sare dupa gust
  • Broccoli 1 kg
  • Ulei de masline 30 ml
  • sare si piper dupa gust

Pulpe de pui mediteraneene cu iaurt, lamaie…

Retetele mediteraneene sunt recunoscute pentru simplitatea si rapiditatea cu care se fac, dar bineinteles si pentru gustul autentic de lamaie, oregano,…

(5 / 5)
View Ingredients
x
Ingredients
  • 500 g fasole roșie fiarta
  • 2 cepe roșii tăiată mărunt
  • 20 g coriandru frunze
  • 3-4 căței de usturoi tocate mărunt
  • 2-3 cm de ghimbir tocat marunt
  • 100 g de porumb boabe
  • 2 oua
  • 3-4 linguri de pesmet
  • 1 lingurița fulgi de chilli
  • Sare după gust
  • 400 g de Mango copt
  • 200 g ardei gras roșu
  • 200 g roșii
  • 1 ceapa roșie
  • 100 g castravete
  • 1/2 jalapeno sau ardei iute
  • 20 g de coriandru frunze
  • 2 buc Lime
  • 50 ml ulei de măsline

Chiftele de fasole cu salsa de Mango…

Bucataria Chileana are la baza bucataria tradiționala Spaniola, ingredientele locale dar și cultura Mapuche, iar mai târziu importante influente din bucataria…

(0 / 5)
View Ingredients
x
Ingredients
  • 3 oua
  • 160 ml lapte
  • 160 g faină
  • 10 g drojdie uscată
  • 75 g unt topit
  • 1 lingurița de zahăr
  • 1/2 linguriță sare
  • 2-3 linguri de ulei pentru uns tigaia
  • 200 g brânza tartinabila
  • 200 g somon afumat
  • Câteva fire de mărar pentru decor sau capere.

Blini cu crema de branza si somon…

Blinile sunt tradiționalele “clătite” rusești, făcute cu precădere din faina alba de grâu, foarte rar din altfel de faina, fiind servite…

(5 / 5)

Tort rapid cu ciocolată, cireșe și cremă…

  Tort rapid cu ciocolată, cireșe și cremă de vanilie    E vremea cireșelor, așa ca sa profitam cât se poate…

(4.6 / 5)

Supă Ramen, supă japoneză cea mai gustoasă…

Supă Ramen, supă japoneză cea mai gustoasă și hrănitoare supă din lume   Azi gătim Supă Ramen, supă japoneză cea mai…

(4.2 / 5)
x

Register

Lost Password

Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. mai multe informații

Setările de coockie pe acest website trebuie setate pe "permite coockies" pentru a vă putea oferi cea mai bună experiență pe site-ul nostru. Dacă continuați să folosiți acest website fără a schimba setările de coockie sau apăsați pe "Accept" înseamnă că sunteți de acord cu ele.

Închide