Fursecuri Pupici dulci Azi facem cele mai frumoase si gustoase fursecuri pupici dulci cu bezea si dulceață de caise. Nu este…
Tartă Emiliane cu zmeură și pișcoturi – Charlotte framboise Această tartă Emiliane cu zmeură și pișcoturi – Charlotte framboise este întruchiparea…
Sărățele presate cu feta și chimen Aceste Sărățele presate cu feta și chimen pe care le-am preparat astăzi au o formă…
Cuburi de curcan cu parmezan și verdețuri Aceste Cuburi de curcan cu parmezan și verdețuri sunt o reinterpretare a unui preparat…
Plăcintă cu mere din aluat cu untură Probabil cea mai fragedă și cea mai gustoasă plăcintă cu mere din aluat cu…
Paste rigatoni cu ragu bolognese de conopidă Sper ca aceste paste rigatoni cu ragu Bolognese de conopidă să fie pe placul…
Ragu Bolognese de conopidă pentru paste Sper ca acest ragu Bolognese de conopidă să fie pe placul tuturor iubitorilor de paste…
Nuci cu umplutură de ciocolată Atât de bune si de fragede sunt aceste nuci cu umplutură de ciocolată încât dispar pe…
Pastă de jumere cu castraveți murați Cu siguranță cea mai bună pastă de jumere cu castraveți murați din câte am mâncat…
Chifle pufoase fără frământare cu bacon și cașcaval Azi facem chifle pufoase fără frământare cu bacon și cașcaval. Un deliciu din…
Cornulețe fragede cu nucă și magiun Cornulețele fragede, probabil cel mai iubit și mai pregătit desert al românilor. Din numai câteva…
Fursecuri fragede cu migdale și dulceață – Fursecuri linzer Nu vă spun cât de bun și de aromate sunt aceste fursecuri…