Pesto de busuioc cu nuci de macadamia Derivat din pesto-ul tradițional, am schimbat doar mugurii de pin cu nucile…
Pită / Turtă țărănească coaptă pe plită sau în tigaie Această pită / turtă țărănească coaptă pe plită sau în tigaie…
Trio de Hummus, clasic, cu dovleac și cu măsline Că tor veni vremea postului, avem un motiv numai bun și întemeiat…
Bomboane de ciocolată cu unt de arahide umplute cu curmale învelite în granola Aceste Bomboane de ciocolată cu unt de arahide…
Bulz ciobănesc cu brânză de burduf Bulzul ciobănesc cu brânză de burduf îmi aduce aminte de serile de vară, când mergeam…
Rețetă de pizza, blat crocant și umplutură generoasă Zilele trecute am vrut să îmi comand câteva pizza pentru prieteni, iar răspunsul…
Ciorbă de fasole pestriță cu cârnați afumați Când vine vorba de fasole uscată, pot spune că tata și bunica făceau cea…
Cookie “pizza” la tavă cu fulgi de ciocolată Se poate pizza dulce?! Da se poate, un cookie mare și lat cu…
Shakshuka, mic dejun tradițional evreiesc Shakshuka, un mic dejun excelent, la care nu m-aș fi gândit vreodată să fie atât de…
Farfalle cu ton și sos de roșii, rețetă italienească Pastele, unul din ingredientele cu care poți sa faci ce vrei și…
Biscuiți rapizi cu cocos și lime din numai 5 ingrediente Simplu, rapid și gustos, biscuiți rapizi cu cocos și lime din…
Ghiveci de legume cu orez / Pilaf sârbesc Că e vară sau e vremea postului acest ghiveci de legume / pilaf…