Salam de biscuiți cu crema de ciocolata…

Salam de biscuiți cu cremă de ciocolată   Azi facem o rețetă îmbunătățită de salam de biscuiți cu cremă de ciocolată,…

(4.8 / 5)
View Ingredients
x
Ingredients
  • 150 g unt
  • 100 g zahăr
  • 300 g faina
  • 2 oua
  • Un praf de sare
  • 1 conserva de lapte condensat (350 ml)
  • 300gr frisca
  • 3 galbenusuri
  • 4 linguri de amidon
  • 100 g zahar

Tarta cu caise și crema de lapte,…

E vremea caiselor, moment prielnic pentru a face un altfel de tarta. Mi-a mai rămas in congelator o porție de aluat…

(2 / 5)
View Ingredients
x
Ingredients
  • 350 g cotlet sau muschiulet de porc
  • 30 g faina albă
  • 100 ml supa
  • 100 ml smanatana de gătit
  • Câteva frunze de cimbru
  • 2-3 linguri de ulei
  • 2 linguri mustar Dijon
  • Sare și piper după gust

Friptura (cotlet sau mușchiuleț) de porc cu…

Cotletul de porc o carne destul de pretențioasa când vine vorba de gătit, însă pregătită in acest stil, o va face…

(5 / 5)
View Ingredients
x
Ingredients
  • 600 g de cartofi
  • 50 ml ulei de măsline
  • Usturoi 6-7 căței
  • Rozmarin 2-3 tulpini medii
  • Sare, piper și fulgi de chili după gust

Cartofi rondele, copți cu rozmarin și usturoi

Cartoful este o planta din familia solanaceelor, cu flori albe, roz sau mov, cu tulpini subterane terminate cu tuberculi. Cartofii sunt…

(4 / 5)
View Ingredients
x
Ingredients
  • 4 ouă de dimensiuni medii
  • 1 vârf de sare
  • 30 de grame de zahăr
  • 180 de grame de făină
  • 350 mililitri de lapte
  • 40 de grame de merisoare deshidratate
  • 40 de grame de unt
  • 1 lingură de zahăr pentru caramelizat
  • 1 lingura zahar pudra pentru decor

Șmoară, desert traditional românesc din regiunea Banatului…

Șmoară, preparat culinar din gastronomia bănățeana, preluat de la șvabii care au locuit la Pesac, denumirea austriaca fiind de Kaisersmarn. Se…

(5 / 5)
View Ingredients
x
Ingredients
  • Varza murata 1 kg
  • Slănina afumata 250 g
  • Ceapa albă
  • Cârnat de casa afumat 300 g
  • Faina a
  • Cimbru
  • Mărar
  • Piper
  • lbă 250 g
  • Drojdie 15 g
  • 1 lingurița de zahar
  • 1/4 lingurița sare

Bufle pe varza, preparat tradițional cu influențe…

Preparat tradițional cu influente nemțești, buflele pe varza sunt un deliciu culinar al bănățenilor cu precădere a celor din pustă. Este…

(0 / 5)
View Ingredients
x
Ingredients
  • Pulpe de pui 1 kg sau 4 bucati
  • Iaurt grecesc, minim 10% grasime 500 g
  • Lamaie o bucata
  • Oregano uscat o lingura
  • Usturoi 2 catei
  • Patrunjel 1 legatura
  • Piper proaspat rasnit o lingurita
  • Sare dupa gust
  • Broccoli 1 kg
  • Ulei de masline 30 ml
  • sare si piper dupa gust

Pulpe de pui mediteraneene cu iaurt, lamaie…

Retetele mediteraneene sunt recunoscute pentru simplitatea si rapiditatea cu care se fac, dar bineinteles si pentru gustul autentic de lamaie, oregano,…

(5 / 5)

Ciocolată de casă – ciocolata copilăriei mele,…

Ciocolată de casă – ciocolata copilăriei mele, cel mai bun baton de ciocolată Ciocolată de casă, ciocolata copilăriei mele, cel mai…

(4.7 / 5)
View Ingredients
x
Ingredients
  • 300 g piept de curcan
  • 150 g roșii
  • 2 avocado copți
  • 2 oua fierte tari
  • Sucul de la o jumătate de lămâie
  • 30 ml ulei de măsline
  • 50 g baby spanac
  • Sare, piper și fulgi de chilli după gust
  • Frunze de cimbru sau busuioc pentru decor (după preferințe)

Salata de curcan cu avocado și oua…

Ati mancat o salata astazi? Specialistii sunt de parere ca unul din cele mai sanatoase si mai simple obiceiuri alimentare pe…

(0 / 5)
View Ingredients
x
Ingredients
  • 350 g piept de curcan
  • 50 g faina
  • 50 ml ulei
  • 100 g Ciuperci champignon
  • 100 g hribi sau altfel de ciuperci
  • 1-2 căței de usturoi
  • 200 ml smântâna de gatit
  • 2-3 linguri parmezan
  • 1 legătura de pătrunjel

Piept de curcan cu sos de ciuperci…

Moale, fraged și gustos! Una din cele mai simple și rapide metode de a găti pieptul de curcan! Iar alături de…

(4.1 / 5)
x

Register

Lost Password