Prăjitura Rafinată cu afine și iaurt, blaturi…
Prăjitura Rafinată cu afine și iaurt, blaturi cu nucă coaptă, jeleu de afine și mousse de iaurt Prăjitura Rafinată cu afine…
Pască tradițională cu brânză dulce
Pască tradițională cu brânză dulce Pască tradițională cu brânză dulce, gustul autentic al sărbătorilor Pascale, trebuie musai să o încercați e…
Cozonac Zebra, elegant și pufos
Cozonac Zebra, elegant și pufos Acest Cozonac Zebra, elegant și pufos este un desert tradițional reinterpretat într-o combinație decadentă și echilibrată…
Prăjitură cu migdale și creme fine de…
Prăjitură cu migdale și creme fine de căpșuni și ciocolată, rafinament, eleganță și bun gust Prăjitură cu migdale și creme fine…
Pască cu brânză dulce și jeleu de…
Pască cu brânză dulce și jeleu de căpșuni Pască cu brânză dulce și jeleu de căpșuni, este reinterpretarea proaspătă a unui…
Tarte cu cremă de mango și ciocolată
Tarte cu cremă de mango și ciocolată Tarte fragede cu cremă de mango și ciocolată, desertul care dispare primul de pe…
Prăjitura Supremă cu ciocolată și nucă, foi…
Prăjitura Supremă cu ciocolată și nucă, foi subțiri cu nucă coaptă și cremă fină de ciocolată fiartă pe aburi Prăjitura Supremă…
Tort Opera cu blaturi Joconde, cremă de…
Tort Opera cu blaturi Joconde, cremă de unt cu cafea, ganache de ciocolată și însiropat bine cu sirop de cafea și…
Cozonac cu nucă, ciocolată și vișine
Cozonac cu nucă, ciocolată și vișine Acest Cozonac cu nucă, ciocolată și vișine este un desert tradițional reinterpretat într-o combinație decadentă…
Prăjitură de post cu dulceață și nuci…
Prăjitură de post cu dulceață și nuci coapte Această Prăjitură de post cu dulceață și nuci coapte, din aluat fraged cu…