Tort Ferrero Rocher
Tort Ferrero Rocher Astăzi facem Tort Ferrero Rocher și după mai multe teste, atât pentru blat cât și pentru creme, astăzi…
Biscuiți crăpați cu ciocolată de post
Biscuiți crăpați cu ciocolată de post Biscuiți crăpați cu ciocolată de post, ciocolatoși la interior și crocanți la exterior. Cei mai…
Trio mousse de zmeură cu ciocolată albă
Trio mousse de zmeură cu ciocolată albă Un adevărat răsfăț atât pentru ochi, dar mai ales pentru gust, un Trio mousse…
Prăjitura Thank You
Prăjitura Thank You Prăjitura thank you cu fructe de pădure, un desert lejer cu două blaturi suprapuse coapte odată, cremă de…
Cheddar de post din numai două ingrediente
Cheddar de post din numai două ingrediente Să gătești de post este mult mai simplu și mult mai complex decât…
Cartofi gratinați cu broccoli – Rețetă de…
Cartofi gratinați cu broccoli – Rețetă de post Acești Cartofi gratinați cu broccoli Rețetă de post sunt printre preferații mei, se…
Merdenele cu telemea
Merdenele cu telemea Merdenele cu telemea făcute în casă după o rețetă tradițională veche. Cum facem aluatul de merdenele, cum împăturim…
Spaghete de dovlecel cu năut crocant
Spaghete de dovlecel cu năut crocant Zilele de post, dar și sfatul medicului de a mânca mai sănătos, scoate Bucătarul din…
Tort Vis de iarnă cu cacao, vișine…
Tort Vis de iarnă cu cacao, vișine și migdale La acest tort Vis de iarnă cu cacao vișine și migdale visez…
Supă de vită cu găluște de griș
Supă de vită cu găluște de griș Vrei să faci supă de vită cu găluște pufoase de griș și nicicum nu…