Alivancă moldovenească cu brânză de oaie și smântână – Rețetă autentică traditională

( 3.9 out of 5 )
Loading...
  • -24 pServings+
  • 15 mPrep Time
  • 40 mCook Time
  • 55 mReady In
Print Recipe

Ingredients

Step by step method

  • Punem într-un castron mare ouăle, iaurtul, făina de grâu și cea de mălai, praful de copt, uleiul, zahărul și batem până se formează o compoziție omogenă. Adăugăm brânza dulce, telemeaua de oi ruptă bucăți și o încorporăm in aluat. Punem totul într-o tavă unsă cu unt și tapetată cu făină de mălai. Dăm la cuptor pentru 35-40 de minute până se coace și prinde o culoare auriu-roșcata deasupra.

  • O scoatem de la cuptor și o acoperim cu un prosop pentru 10 minute după care o răsturnăm pe un blat și o putem porționa. O servim cu smântână. Simplu, rapid și cu un gust de zile mari! Vă las acum să vă apucați de treabă, nu înainte de a va ura pofta bună!

Lasă un comentariu!

x

Register

Lost Password

Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. mai multe informații

Setările de coockie pe acest website trebuie setate pe "permite coockies" pentru a vă putea oferi cea mai bună experiență pe site-ul nostru. Dacă continuați să folosiți acest website fără a schimba setările de coockie sau apăsați pe "Accept" înseamnă că sunteți de acord cu ele.

Închide