Burger cu pulled pork, sos barbeque și salată Coleslaw cu iaurt și miere

( 5 out of 5 )
Loading...
  • -4 pServings+
  • 30 mPrep Time
  • 4:0 hCook Time
  • 4:30 hReady In
Print Recipe

Burger cu pulled pork, sos barbeque și salată Coleslaw cu iaurt și miere

 

De când aștept momentul să fac un Burger cu pulled pork, sos barbeque și salată Coleslaw cu iaurt și miere ca la carte, ei uita că i-a venit vremea.

Ai încercat măcar o dată să gătești la temperatură mică și timp îndelungat?! Dacă da, atunci știi ce înseamnă bunătatea, savoarea și frăgezimea fripturilor gătite lent.
Acest burger delicios cu pulled pork, sos barbeque și salată Coleslaw cu iaurt și miere este o rețetă tipic americană, care mai nou face furori și pe la noi. Și da pot spune că eu sunt îndrăgostit de această varianta de burger cu fâșii din carne de porc, sos barbeque și salată Coleslaw cu iaurt și miere.
Îmi asum acest păcat și recunosc că niciodată nu mă satur dintr-un burger, nici măcar din doi și mănânc până nu mai știu de mine. 😂😂😂
Este foarte ușor de pregătit acest burger cu carne de porc gatită încet, sos barbeque și salată Coleslaw cu iaurt și miere, timpul de preparare fiind unul mai îndelungat însă vă asigur că merită fiecare secundă de așteptare.

Rămâneți alături pentru lista ingredientelor, dar și modul de preparare.

Pentru alte diferite rețete cu sau fără carne ori preparate de post  și multe altele, găsiți în secțiunea gustări, click aici sau pe fotografie.



Deasemeni mă puteți urmări pe Instagram, click pe fotografie.

necunoscut.jpg

Sau pe pagina de Facebook, click pe fotografie.

1__#$!@!#__necunoscut.jpg

Pentru 4 Porții avem nevoie de:

  • 4 chifle pentru burger cu susan sau fără
  • 1,2 kg spată de porc degresată
  • 1 lingură de boia dulce sau picantă după gustul fiecăruia sau puteți pune jumi-juma
  • 1 linguriță boia afumată
  • 1 lingură de sare
  • 1 lingură rasă de cumin
  • 1 lingură de zahăr
  • 250 ml vin alb sec
  • 400 g sos barbeque rețeta aici
  • 600 g salată Coleslaw rețeta aici

Mod de preparare Burger cu pulled pork, sos barbeque și salată Coleslaw cu iaurt și miere

Preîncălzim cuptorul la 160 de grade Celsius.


Pentru început vom amesteca într-un castronel toate condimentele și apoi distribuim uniform peste bucata de carne.
O punem într-o tavă care să permită acoperirea cu un capac. O acoperim cu hârtie de copt, adăugăm vinul, punem capacul și o băgăm la cuptor pentru 4 ore, verificând la fiecare oră dacă mai avem lichid în tavă. Dacă cumva vinul s-a evaporat mai adăugăm puțină apa, atât cât să nu fie nevoie să băltească.

In aceste 4 ore avem suficient timp să pregătim salata Coleslaw

și sosul barbeque

rețete pe care le veți găsi apăsând aici pentru salata Coleslaw și aici pentru sosul barbeque.

Scoatem friptura de la cuptor, o lăsăm să se tempereze după care rupem fâșii de carne de-alungul fibrei.

Ungem chifla cu sos barbeque, punem carnea, sos barbeque, salata Coleslaw și deasupra câteva fire de varză roșie sau ceapă roșie, după gust.
Mai simplu și mai gustos de atât nu cred că se poate, atât că durează ceva mai mult însă răbdarea vă va fi răsplătită cu un burger cu pulled pork, sos barbeque și salată Coleslaw cu iaurt și miere de zile mari.

Lasă un comentariu!

x

Register

Lost Password

Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. mai multe informații

Setările de coockie pe acest website trebuie setate pe "permite coockies" pentru a vă putea oferi cea mai bună experiență pe site-ul nostru. Dacă continuați să folosiți acest website fără a schimba setările de coockie sau apăsați pe "Accept" înseamnă că sunteți de acord cu ele.

Închide