Un adevărat răsfăț american, brownie cu unt de arahide. Crocant la exterior și umed la interior va fi deliciul fiecăruia dintre noi.
Mi-a fost dat sa gust ‘nșpe feluri de brownie, dar aceste este de-a dreptul cel mai bun! Combinația de ciocolata cu unt de arahide parca sunt făcute una pentru cealaltă. Pentru mine cu riscul de a ma repeta la infinit, este brownie-ul perfect! Crocant la exterior și umed la interior, ciocolata care efectiv curge. Doamne, nu-mi da păcate mai multe decâte am 😂😂
Pentru alte prăjituri și torturi deosebite, deasemeni rețete explicate pas cu pas găsiți aici în secțiunea desert sau click pe fotografie.
Deasemeni mă puteți urmări pe Instagram, click pe fotografie.
Sau pe pagina de Facebook, click pe fotografie.
Ingredinete pentru brownie
Ingrediente pentru compoziția de unt de arahide
Ingrediente pentru topping
Mod de preparare
Intr-o crăticioară topim ciocolata cu untul. Încorporăm zaharul și cu ajutorul unui tel amestecam bine. Adăugăm extractul de vanilie și ouăle pe rând, amestecam pana se topește zaharul și se spumeaza.
Intr-un castron vom pune faina, praful de copt și bicarbonatul și le amestecam.
Punem untul de arahide ciocolata mărunțită, zaharul și oul. Le amestecam bine și le porționăm in 20-24 de biluțe, pe care le vom aplatiza.
Punem compoziția de faina in cea de ciocolata și o incorporam cu ajutorul unei spatule.
Scoatem tava din cuptor și o lăsam sa se tempereze, timp in care vom face glazura: punem toate ingredinetele la topit, omogenizam și glazuram brownie-ul.
Lăsam sa se răcească, porționăm și sunt numai bune de servit, asta in cazul in care nu ați atentat deja la prăjiturică 🙈🙈🙈 Simplu, nu-i așa?! Hai spor la treaba și pofta buna!