Cremă de patiserie, făcută în casă, crème patissière / crema pasticcera / pastry cream

( 4.1 out of 5 )
Loading...
  • 850 g Yield
  • 10 mPrep Time
  • 20 mCook Time
  • 30 mReady In
Print Recipe

Cremă de patiserie, făcută în casă, crème patissière / crema pasticcera / pastry cream, sub diferite denumiri, aceeași cremă de vanilie
parte esențială a produselor de patiserie, deci fara dar și poate toți ar trebui să cu oastea și să deținem aceasta rețetă. Crema de patiserie este, în esență, o cremă delicioasă, bogată și cremoasă, îngroșată cu amidon și gălbenușuri de ouă. Este o importantă bază pentru multe deserturi – cum ar fi crema sau budincă de ciocolată, eclair , profiterol, tartă, mille feuille, cremă bavarois și o umplutură excelentă pentru torturile de fructe, produse de patiserie și prăjituri.

Ingredients

Step by step method

  • Punem 500 ml lapte la fiert cu extractul de vanilie, sarea și zahărul. Până ce fierbe laptele amestecăm gălbenușurile cu amidonul și restul de lapte. Când laptele a început să fiarbă turnăm peste compoziția de gălbenușe și amestecăm energic, turnăm toată compoziția înapoi în oală și fierbem la foc mic până se îngroașe, amestecând continuu.

  • O putem folosi ca atare sau in diferite combinații cu unt, fructe ori cu smântână, caramel, etc.

Lasă un comentariu!

x

Register

Lost Password

Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. mai multe informații

Setările de coockie pe acest website trebuie setate pe "permite coockies" pentru a vă putea oferi cea mai bună experiență pe site-ul nostru. Dacă continuați să folosiți acest website fără a schimba setările de coockie sau apăsați pe "Accept" înseamnă că sunteți de acord cu ele.

Închide