Galette cu smochine și migdale
Galette cu smochine și migdale Cea mai bună plăcintă cu smochine! Am tot auzit de galette cu aia cu aialaltă și sincer…
Pâte Brissée, aluat pentru toate felurile de…
Pâte Brissée, aluat pentru toate felurile de tarte Cel mai bun aluat fraged pe care eu l-am făcut vreodată! Da de…
Supă de conopidă cu legume și pătrunjel…
Supă de conopidă cu legume și pătrunjel – Rețetă de post O supă care îmi aduce aminte de vremurile copilăriei când…
Jeleu – Peltea de gutui ca la…
Jeleu – Peltea de gutui ca la bunica Peltea – jeleu natural de gutui este practic concentrația cea mai mare de…
Dulceață de gutui ca la bunica
Dulceață de gutui ca la bunica Gutuile sunt niște fructe aromate, înrudite cu mărul și părul, cunoscut încă din antichitate, ca…
Rață întreagă umplută cu mere și legume…
Rață întreagă umplută cu mere și legume la cuptor Rață întreagă la cuptor umplută cu mere și legume la cuptor, o…
Prăjitură cu prune și nuci, rețetă simplă…
Prăjitură cu prune și nuci, rețetă simplă și gustoasă Prăjitură cu prune și nuci, rețetă simplă și gustoasă, din aluat de…
Cookies umpluți cu chocolate toffees, crocanți la…
Cookies umpluți cu chocolate toffees, crocanți la exterior și umplutură cremoasă Iubesc Cookies-urile făcute în casă, indiferent de forma lor, îmi…
Pate de conopidă coaptă cu fistic –…
Pate de conopidă coaptă cu fistic – rețetă vegană – rețetă de post Zilele trecute a venit mama pe la mine,…
Supă cremă de sfeclă roșie cu portocale…
Supă cremă de sfeclă roșie cu portocale și grisine învelite în șuncă Sfecla roșie ne este de ajutor in foarte multe…