Ecler la tavă cu ciocolată, vanilie și…

Ecler la tavă cu ciocolată, vanilie și zmeură Un desert de sărbătoare și nu numai, ușor de pregatit, cu un gust…

(4.8 / 5)

Adunarea dân cipsâie – Friptură asortată de…

Adunarea dân cipsâie – Friptură asortată de porc la tavă Întotdeauna în perioada iernii facem această friptură căreia tata îi spunea…

(5 / 5)

Salată de fasole verde cu iaurt și…

Salată de fasole verde cu iaurt și mărar Cu siguranță această Salată de fasole verde cu iaurt și mărar este favorita…

(5 / 5)

Cornuri însiropate de post în două culori

Cornuri însiropate de post în două culori Poate cele mai bune Cornuri însiropate de post în două culori, care îmi aduc…

(4.4 / 5)

Cremă de morcovi cu linte roșie

Cremă de morcovi cu linte roșie Propunere de sezon și nu numai Cremă de morcovi cu linte roșie, un deliciu perfect…

(5 / 5)

Pui cu conopidă, roșii uscate și spanac

Pui cu conopidă, roșii uscate și spanac Cu siguranță dacă vei încerca acest pui cu conopidă, roșii uscate și spanac te…

(4.8 / 5)

Pufuleți cu șuncă și cașcaval – Gougères…

Pufuleți cu șuncă și cașcaval – Gougères – Cheese puffs Cu siguranță că mulți dintre dumneavoastră vă veți îndrăgosti iremediabil de…

(5 / 5)

Daneze cu vanilie și zmeură

Daneze cu vanilie și zmeură Daneze cu vanilie și zmeură, desertul danez cu foi fine și fragede similar aluatului franțuzesc foitaj.…

(5 / 5)

Pere în ciocolată cu nuci coapte

Pere în ciocolată cu nuci coapte Azi vă propun un desert mai elegant, pere în ciocolată cu nuci coapte. Sunt atât…

(5 / 5)

Pilaf de orez cu linte – Mujaddara

Pilaf de orez cu linte – Mujaddara Cu siguranță acest pilaf de orez cu linte – Mujaddara este bun atât pentru…

(4.8 / 5)
x

Register

Lost Password