Pesto de busuioc cu nuci de macadamia

( 0 out of 5 )
Loading...
  • 150 gYield
  • 10 mPrep Time
  • 0 mCook Time
  • 10 mReady In
Print Recipe

     Pesto de busuioc cu nuci de macadamia

Derivat din pesto-ul tradițional, am schimbat doar mugurii de pin cu nucile de macadamia.

Simplu și ușor de făcut cu ingrediente la îndemâna oricui, preferabil a fi făcut de casă, în locul celui din comerț. Se mixează toate ingredientele și ai obținut un pesto de busuioc cu nuci de macadamia, care poate fi asociat atât pastelor cât și altor preparate. Eu de exemplu l-am servit cu o turtă țărănească caldă, abia scoasă de pe plită. 

Ingrediente pesto de busuioc cu nuci de macadamia: 

  • 50 g busuioc proaspăt
  • 30 g nuci de macadamia
  • 30 g parmezan
  • 50 ml ulei de măsline
  • 2 căței de usturoi
  • Sare și piper după gust

Mod de preparare pesto de busuioc cu nuci de macadamia: 

Se pun toate ingredientele într-un castron și cu ajutorul unui blender vertical se mixează până obținem o compoziție omogenă.

Se poate mixa mai puțin, lăsând fârmituri de nuci și parmezan. Depinde cum vă place. 

Gust proaspăt și ușor de făcut! Spor la treabă și poftă bună! 

Lasă un comentariu!

x

Register

Lost Password

Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. mai multe informații

Setările de coockie pe acest website trebuie setate pe "permite coockies" pentru a vă putea oferi cea mai bună experiență pe site-ul nostru. Dacă continuați să folosiți acest website fără a schimba setările de coockie sau apăsați pe "Accept" înseamnă că sunteți de acord cu ele.

Închide