Azi facem un desert ceva mai lejer, Ruladă cu nucă de cocos și ciocolată fără zahăr adăugat.
Ingrediente:
Mod de preparare:
Punem în 2 castroane câte jumătate din cantitatea totală de lapte condensat.
Adăugăm într-un castron ciocolata albă iar în celălat cea neagră și punem pe bain marie până se topește.
În cea albă adăugăm smântâna, amestecăm să se omogenizeze.
Apoi adăugăm și 280 g de nucă de cocos și omogenizăm bine.
In cea neagră adăugăm restul de 120 g de nucă de cocos și omogenzăm.
Pe o folie întindem compoziția de cocos cu ciocolată albă cu o dimensiune de 40/15 cm. Din cea neagră facem un baton de 40 de cm.
Punem batonul pe compoziția albă și rulăm strâns, astfel încât marginile albe să se împreuneze. Rulăm în folie și dăm la rece până a doua zi. Este nevoie de minim 8 ore să se lege bine.
Tăiem și servim. Să vă fie de folos!
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. mai multe informații
Setările de coockie pe acest website trebuie setate pe "permite coockies" pentru a vă putea oferi cea mai bună experiență pe site-ul nostru. Dacă continuați să folosiți acest website fără a schimba setările de coockie sau apăsați pe "Accept" înseamnă că sunteți de acord cu ele.