Print Recipe
O salata mai răcoritoare și mai gustoasă ca asta nu cred sa mai existe. O fac de mai bine de 10 ani și parca de fiecare data ii mai gustoasă și niciodata nu cred ca o sa ma satur de ea. Este gata in numai 15 minute și nu ai cum sa dai greș, Ingredientele sunt la îndemâna oricui și le poți găsi chiar și la magazinul din colț!
Ingredients
- Pentru salata
- Pentru dressing
Step by step method
-
Pentru început spălam toate legumele, curățăm ceapa și ardeiul și apoi le tăiem cuburi(ceva mai mari ca și la bruschete)
Ananasul îl curățăm de coaja și îl tăiem cuburi.
Usturoiul și coriandrul le tocam mărunt.
Intr-un castron încăpător vom pune toate legumele, coriandrul și ananasul și îl dam deoparte până facem sosul.
-
Pentru sos vom pune intr-un castron coaja și sucul de la Lime, ardeiul iute, usturoiul, uleiul de măsline, sarea și coriandrul, iar cu ajutorul unui blender vom mixa pana obținem o emulsie pe care o vom folosi atât pentru pieptul de pui cât și pentru salata.
-
Tranșam pieptul de pui și îl ungem pe fiecare parte cu dressing, sare și piper și îl punem pe grătar. Mie mi-o mai rămas niște ananas și l-am pus și pe el pe grătar. 😂
-
In timp ce pieptul de pui se face la grătar turnam restul de sos in bolul cu legume și gustam de sare. Taiem cubulețe pieptul de pui și îl putem pune direct in salata sau le putem monta separat.
Spor la treaba și pofta buna!