Sos caramel, rețetă simplă cu reușită garantată

( 4.3 out of 5 )
Loading...
  • 750-800 gYield
  • 5 mPrep Time
  • 30 mCook Time
  • 35 mReady In
Print Recipe

V-ați tot gândit cum se face un sos caramel reușit, însă nu ați avut curaj să vă apucați de el, ca nu cumva să nu vă iasă sau să stricați ingredientele?! Nici o problemă, de astăzi, vom face sos caramel, rețetă simplă cu reușită garantată, trebuie doar să respecți cantitățile și să urmezi pașii și ar fi imposibil să nu reușiți!

Eu l-am folosit cu succes pentru prăjitura Snickers, rețetă pe care o găsești aici: 

 

Așadar să purcedem la treabă 😉

Ingredients

Step by step method

  • Punem zahărul la topit, într-o cratiță, până prinde o culoare brună, însă trebuie să avem grijă să nu se ardă. Dăm deoparte și adăugăm untul care trebuie să fie la temperatura camerei. Amestecăm până caramelul se desprinde de pe pereții vasului. Punem smântâna si readucem cratița pe foc până se omogenizează compoziția, amestecând în continuu, aproximativ 5 minute. Oprim focul și până ajunge la temperatura camerei mai amestecăm din când în când. Simplu, nu-i așa?!

  • Dar acum vă las că vorba multă strică :)) Nu înainte de a vă ura spor la treabă și poftă bună!

Comments (5)

Lasă un comentariu!

x

Register

Lost Password

Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. mai multe informații

Setările de coockie pe acest website trebuie setate pe "permite coockies" pentru a vă putea oferi cea mai bună experiență pe site-ul nostru. Dacă continuați să folosiți acest website fără a schimba setările de coockie sau apăsați pe "Accept" înseamnă că sunteți de acord cu ele.

Închide