Sos de vanilie din 5 ingredinete, pentru prăjituri, ștrudel, tarte, gata în 10 minute
Un ștrudel cu mere, înghețată, o tartă cu căpșuni sau o porție zdravănă de gomboti cu prune și alături un sos cremos de vanilie, cum sună?! Nu știu dumneavoastră, însă mie deja mi s-a umplut gura de apă 😂😂😂
Din gălbenușuri, lapte, smântână, zahăr și păstăi sau extract de vanilie, este de fapt crema patiseră de vanilie mai lejeră, tocmai pentru a putea fi servită alături de alte deserturi. Cremos, fin și cu aromă minunată de vanilie, sosul se face în câteva minute și va transforma deserturile delicioase în ceva fabulos!
Rămâneți alături pentru a consulta lista ingredientelor, modul de preparare și veți obține cel mai simplu, dar și cel mai bun sos de vanilie făcut acasă.
Ingredinete:
Mod de preparare:
Toate ingredinetele trebuiesc să fie la temperatura camerei.
Punem toate ingredientele într-un bol termorezistent și le omogenizăm.
Așezăm bolul pe o cratiță cu apă, astfel încât fundul bolului să nu atingă apa. Amestecăm până se îngroașă. Dăm deoparte să se tempereze și mai amestecăm din când în când să nu se facă pojghiță.
Credeți că se poate mai simplu de atât? Mai simplu, nu dar nici mai bun ca acesta nu am mâncat! Spor la treabă și poftă bună!