Tort de ciocolată cu blat umed, cremă de brânză Philadelphia cu fructe de pădure
Blat umed și ciocolatos, uns cu dulceață de zmeură, cremă de brânză Philadelphia și fructe de pădure, e desertul ideal pentru orice ocazie. Se face ușor, rapid și crema nu e pretențioasă, să vă mai spun de gust?! E incredibil de delicios, răcoritor și consistent în același timp.
Blatul este același ca la checul fin cu ciocolată, umplut cu cremă fină de brânză Philadelphia, garnisit cu fructe proaspete și tortul este gata.
Ingrediente:
Ingrediente pentru cremă:
Mod de preparare:
Preîncălzim cuptorul la 180 de grade Celsius.
Tapetăm fundul unei tăvi cu hârtie de copt și o ungem pe margini cu unt.
Într-un bol amestecăm ingredinetele uscate și le dăm deoparte.
Batem bine untul cu zahărul, sarea și extractul de vanilie până se apunează bine și zahărul este aproape topit.
Adăugăm ouăle pe rând, unul câte unul și batem ușor până la încorporare.
Adăugăm iaurtul și mai batem 10-15 secunde.
Încorporăm ingredinetele uscate și cu ajutorul unei spatule, amestecăm ușor cât să se amestece puțin ingredientele.
Punem apa fierbinte treptat peste aluat și amestecăm energic astfel încât să nu se facă cocoloașe.