Vinete coapte cu buratta, roșii și busuioc

( 0 out of 5 )
Loading...
  • -2 pServings+
  • 5 mTimp de preparare
  • 10 mTimp de gatire
  • 15 mGata in
Print Recipe

Mi-a fost dat să gust și să mănânc foarte multe preparate de vară, dar ca ăsta de bun nu cred să fii mancat vreodată. Îmi plac și vinetele sub orice formă și poate influența gustul, însă nu prea cred :))

Vă propun o rețetă de vinete coapte cu burrata, roșii și busuioc, un preparat care este gata in numai 15 minute, este ușor de făcut și foarte delicios. Ingrediente simple, de sezon care pot fi achiziționate din orice supermarket, mai puțin burrata, dar se pare că în ultima vreme o găsești la raioanele de specialitate din magazinele mari. Dacă nu poate fi înlocuită fără probleme cu mozzarela boconcino in zer, cea din punguțele mici de 125/150 de grame care se face și la noi.

Nu necesită ingrediente exacte, însă orientativ am să le scriu mai jos.

Ingredients

Step by step method

  • Spălăm vânata, busuiocul și roșiile. Vinetele le tăiem felii de jumătate de centimetru, punem ulei, sare si piper și le coacem la tigaie la foc mediu până se înmoaie.

  • Taiem felii burrata/mozzarella de jumătate de centimetru. Roșiile le feliem subțire. Punem o felie de vânată peste care punem burrata/mozzarela, felii de roșii, iar vânată, iar burrata/mozzarellla, roșii și tot așa pana terminăm cele 3 ingrediente, iar deasupra terminăm cu burrata/mozzarella. Le punem pe o tavă și le dăm la cuptor la 220 de grade pentru 2 minute. Le scoatem afară, inserăm frunze de busuioc și putem servi. Simplu, gustos, sănătos și de ce nu elegant. Acum vă las și vă urez spor la treabă și poftă bună!

Lasă un comentariu!

x

Register

Lost Password