Vinete la grătar cu feta, roșii, măsline Kalamata și oregano în stil mediteranean

( 5 out of 5 )
Loading...
  • -6 pServings+
  • 10 mTimp de preparare
  • 10 mTimp de gatire
  • 20 mGata in
Print Recipe

Nu știi ce să pregătești ceva rapid, bun și să mai schimbi meniul, atunci îți propun niște Vinete la grătar cu feta, roșii, măsline Kalamata și oregano în stil mediteranean.
Gustul vinetelor la grătar cu brânza feta și roșii sunt un deliciu, o combinație perfectă iar măslinele și oregano vin în plus cu savoarea și aroma stilului mediteranean.
Îmi plac vinetele gătite sub orice formă, de exemplu aceasta salată de vinete cu lămâie și tahini sau Baba Ghanoush

este cea mai bună salata de vinete, iar servită cu o pită tucească din făină integrală

este nemaipomenită ori vinetele umplute cu quinoa in năut in stil marocan

sunt mâncăruri de care nu mă pot lipsi, pur și simplu ador să le gătesc și să le am pe masă mai ales în perioada verii, asta nu pentru că iarna nu ar fi posibil, pentru că acum găsim mai toate legumele și în sezonul rece.
Așadar să purcedem la treabă 🙂

Ingredients

Step by step method

  • Spălăm vinetele și le tăiem felii de jumătate de centimetru, la presărăm cu sare și ulei și le lăsăm la temperatura camerei o jumătate de oră ca să se înmoaie puțin. Le punem pe grătar, la foc mediu până se înmoaie, dar nu este nici o problemă dacă le facem și în tigaie.

  • Tăiem roșiile cubulețe, măslinele le tăiem felii 2-3 dintr-o măslină, feta o rupem. După ce am copt toate vinetele de distribuim pe farfurii punem roșii, măsline și brânza feta, râșnim piper și deasupra punem frunze de oregano. Simplu, nu-i așa?! Dar nu vă mai țin de povești, vă las să vă apucați de treabă nu înainte de a vă ura spor la treabă și poftă bună!

Lasă un comentariu!

x

Register

Lost Password