Cofetarie

View Ingredients
x
Ingredients
  • 280 g biscuiți digestivi
  • 140 unt cu 80% grăsime
  • 750 g ricotta
  • 250 ml smântână 32%
  • 200 ml smântână pentru frișcă
  • 150 g zahăr pudră
  • 1 plic de zahăr vanilat
  • 10 g gelatină
  • 60 ml apă rece
  • 800 dulceață căpșuni/ cireșe/ caise/ piersici
  • 10 g gelatină
  • 60 ml apă rece

Cheesecake cu ricotta și topping de căpșuni,…

Cheesecake-ul este un desert format din minimum 2 straturi, cel mai important ca și consistență fiind cel de brânză, care poate…

(4.3 / 5)
View Ingredients
x
Ingredients
  • 3 kg smochine bine coapte
  • 1,5 kg zahăr
  • Sucul de la 3 lămâi medii

Dulceață de smochine, după rețeta de dulceață…

Dulceaţa de smochine , reuşeşte să capteze tot parfumul acestor fructe deosebite şi reprezintă o modalitate ideală de păstrare pentru iarnă…

(4.5 / 5)
View Ingredients
x
Ingredients
  • 4 kg de mere roșii
  • 500-700 g zahăr sau mai mult după gust
  • 1 l apă

Marmeladă de mere fără amidon, produs tradițional

Anul acesta am fost în Valencia și la micul dejun erau niște cuburi închise la culoare, prima zi am evitat, a…

(4.7 / 5)
View Ingredients
x
Ingredients
  • 2 foi de napolitană întregi
  • 10 albușuri
  • 230g zahăr
  • 80 g făină albă
  • 300 g nucă tocată grosier sau la cutter
  • 500 g rahat tăiat cubulețe mici
  • Coaja de la 2 lămâi
  • Un praf de sare
  • 10 gălbenușuri
  • 250 g zahăr
  • 1 zahăr vanilat
  • 200 g unt

Prăjitură Mozaic cu rahat și nuci în…

Întotdeauna am iubit prăjiturile cu creme și nuci, dar parcă aceasta este una din cele mai bune. Îmi aduc aminte că…

(4.2 / 5)
View Ingredients
x
Ingredients
  • 200 g făină albă
  • 35 g cacao
  • 3 ouă
  • 170 g zahăr
  • 90 ml cafea fierbinte
  • 170 g iaurt grecesc
  • 95 ml ulei floarea soarelui
  • 100 g ciocolată neagră mărunțită
  • 5 g praf copt (1 linguriță)
  • 2 g bicarbonat de sodiu (1/4 linguriță)
  • Un praf de sare
  • 600 ml lapte
  • 5 Gălbenușe
  • 75 g amidon
  • 200 g zahăr
  • Un praf de sare
  • 1 lingura extract de vanilie
  • 400 g banane
  • 100 g albușuri cântărite
  • 180 g zahăr
  • 230 g unt cu minim 80% grăsime
  • Un praf de sare

Tort de ciocolată cu cremă patiseră, banane…

Tort de ciocolată cu cremă patiseră de vanilie, banane și cremă de bezea elvețiană, un desert care este rezultatul ce visezi…

(4.7 / 5)
View Ingredients
x
Ingredients
  • 1 kg de pepene galben bine copt și aromat
  • 1 l de apa rece
  • 100 g miere
  • 1-2 lămâii, in funcție de cât de acru îți place
  • Un pumn de frunze de mentă

Limonadă de pepene galben cu miere și…

Ai încercat și un altfel de limonadă? De pepene galben de exemplu? Dar nu făcută din siropuri sau arome ci din…

(0 / 5)
View Ingredients
x
Ingredients
  • 3 ouă
  • 200 g zahăr
  • 220 g ciocolată neagră 70 % cacao
  • 200 g unt minim 80% grăsime
  • 30 g cacao
  • 50 g făină albă de grâu
  • 130g unt de arahide
  • 200 g prune proaspete
  • 1 lingură rasă de scorțișoară măcinată

Brownie cu prune, ciocolată și unt de…

Brownie cu prune, ciocolată și unt de arahide, crocant la exterior și umed la interior, fără praf de copt și iar…

(5 / 5)
View Ingredients
x
Ingredients
  • 600 ml lapte
  • 5 Gălbenușe
  • 70 g amidon
  • 200 g zahăr
  • Un praf de sare
  • 1 lingura extract de vanilie

Cremă de patiserie, făcută în casă, crème…

Cremă de patiserie, făcută în casă, crème patissière / crema pasticcera / pastry cream, sub diferite denumiri, aceeași cremă de vanilie…

(4.4 / 5)
Ciambellone umplut cu cremă de ciocolată View Ingredients
x
Ingredients
  • 3 ouă
  • 180 g zahăr
  • 10 g zahar vanilat
  • 75 ml lapte
  • 90 ml ulei
  • 270 g făină albă
  • 30 g amidon
  • 5 g praf de copt
  • Un praf de sare
  • 150 g cremă de ciocolată
  • Zahăr pudră pentru decor

Ciambellone umplut cu cremă de ciocolată

Ciambellone umplut cu cremă de ciocolată   Ciambellone umplut cu cremă de ciocolată, o prăjiturică italienească la origine, care la noi…

(4.1 / 5)
View Ingredients
x
Ingredients
  • 200 g făină albă
  • 35 g cacao
  • 3 ouă
  • 170 g zahăr
  • 90 ml cafea fierbinte
  • 170 g iaurt grecesc
  • 95 ml ulei floarea soarelui
  • 100 g ciocolată neagră mărunțită
  • 5 g praf copt (1 linguriță)
  • 2 g bicarbonat de sodiu (1/4 linguriță)
  • Un praf de sare
  • 450-500 g mure proaspete
  • 600 ml lapte
  • 5 Gălbenușe
  • 75 g amidon
  • 100 g unt
  • 200 g zahăr
  • Un praf de sare
  • 1 lingura extract de vanilie

Tort de ciocolată cu cremă patiseră de…

Dragii mei, nici nu mi-am dat seama cum a trecut timpul și am ajuns să împărtășesc cu dumneavoastră 100 de rețete,…

(4 / 5)
View Ingredients
x
Ingredients
  • 350-400 g foitaj
  • 6-8 pere medii
  • 150 g zahar
  • 115 g unt
  • 100 ml smântâna pentru frisca
  • 1 plic de zahar vanilat
  • Zahar pudra pentru decor
  • Câteva frunze de mentă

Pere coapte în foitaj cu sos de…

Vrei să faci un desert, nu ai timp și nici chef să fierbi pe o crema, sâ coci un blat, să…

(5 / 5)
View Ingredients
x
Ingredients
  • 140 g unt
  • 60 g zahar
  • 1 plic de zahar vanilat
  • 2 Gălbenușe
  • 160 g faina albă
  • Un praf de sare
  • 1 albușuri de ou bătut ușor
  • 120 g nucă măcinată sau tocata mărunt
  • Magiun prune 350 g (sau orice alta dulceata consistenta)

Fursecuri fragede cu nuci și magiun de…

Bun găsit dragii mei, aceasta reteta de fursecuri este prima pe care am învățat-o in decursul activității mele profesionale. Făceam practica…

(5 / 5)
x

Register

Lost Password