Cornuri crețe cu telemea, fragede și crocante Întotdeauna am fost un mâncăcios, mi-a plăcut să gust din toate, să experimentez…
Sărățele cu telemea, crocante și fragede, rețetă simplă și rapidă Cred că nu există persoană căreia nu îi place să…
Pâine integrală cu semințe, rețetă simplă și rapidă De foarte multă vreme, tot spun că de mâine o să fac…
Haioș cu magiun de prune – Schmerkipferl – Hajas kifli, rețetă tradițională ungurească Cine nu iubește aceste prăjiturici delicioase, Haioș cu…
Baigli – cozonac unguresc cu nucă, rețetă ungurească veche În fiecare an de sărbători și nu numai facem cel mai bun…
Babka, cozonac cu multă umplutură de alune de pădure și ciocolată Babka este acel cozonac cu multă umplutură, iar azi…
Gogoși cu mozzarella, pesto de busuioc cu nuci de macadamia și sos Marinara Deliciul căruia nu îi va rezista nimeni indiferent…
Pită / Turtă țărănească coaptă pe plită sau în tigaie Această pită / turtă țărănească coaptă pe plită sau în tigaie…
Rețetă de pizza, blat crocant și umplutură generoasă Zilele trecute am vrut să îmi comand câteva pizza pentru prieteni, iar răspunsul…
Ștrudel/ plăcintă întoarsă cu dovleac și scorțișoară Despre ștrudelul cu dovleac și scorțișoară aș tot putea vorbi! E unul din preferatele…
Pogăcele cu jumări și chimen – rețetă ungurească Ideale ca și gustare, pogăcele sunt preferate atât de cei mici cât…
Ștrudel / plăcintă întoarsă cu mere, nuci coapte și stafide Despre ștrudelul cu mere as tot putea vorbi! E unul din…