Pâine cu șuncă și cașcaval Această pâine este atât de fragedă și de gustoasă, se face rapid și este atât…
Islere – Ischler – Biscuiți cu nucă și ciocolată Islere Biscuiți cu nucă și ciocolată Islerele sunt de fapt biscuiți fragezi…
Pogăcițe cu telemea Ideale ca și gustare, pogăcele sunt preferate atât de cei mici cât și de cei mari. Făcute după…
Palmieri crocanți cu scorțișoară Când vine vorba de patiserie sunt primul care ridic mâna și nu cred să existe ceva cu…
Covrigi de brutărie cu sare Covrigi de brutărie cu sare, simpli, rapizi și chin gust fenomenal! Îmi aduc aminte de vremurile…
Colțunași cu carne de vită și cheddar ( Cheesy Beef Empanadas) Colțunașii sunt niște plăcințele de patiserie foarte fragede coapte în…
Colțunași cu brânză sărată ( Cheese Empanadas) Colțunașii sunt niște plăcințele de patiserie foarte fragede coapte în cuptor, regăsite în America…
Chifle pentru burgeri și sandwich-uri Să faci chifle pentru burgeri și sandwich-uri moi și pufoase, cu miez perfect este de-a dreptul…
Pateuri cu ciuperci in foitaj de casă sau din comerț Îmi aduc aminte de Nicu tizul meu și patiserul șef de…
Pateuri cu telemea in foitaj de casă sau din comerț Pateurile cu telemea vor fi mereu o gustare rapidă și apreciate…
Cornulețe fragede cu osânză ca-n Banat Într-adevăr când spun Cornulețe fragede cu osânză ca-n Banat sunt, sunt de-a dreptul super…
Cornulețe fragede de post cu nucă și magiun Aceste Cornulețe fragede de post cu nucă sunt spectacol pe cerul gurii, musai…