Cremă pralină cu nuci coapte Bună ziua și bine v-am regăsit, azi facem Cremă pralină cu nuci coapte un deliciu ce…
Plăcintă cu brânză și stafide ca-n Ardeal – Rețeta bunicii Tare de mult nu am mai făcut această Plăcintă cu brânză…
Cornulețe fragede cu magiun, nucă și bezea Na mai delicioasa și mai bune Cornulețe fragede cu magiun, nucă și bezea nu…
Fursecuri Raffaello cu ciocolată albă și nucă de cocos Azi facem Fursecuri Raffaello cu ciocolată albă și nucă de cocos, fragede…
Plăcintă cu mere, portocale, bezea și nuci Azi facem ceva bun, bun Plăcintă cu mere, portocale, bezea și nuci un desert…
Pâine cu mălai fără frământare O rețetă super simplă și rapidă de pâine cu mălai fără frământare de această dată, se…
Prăjitură cu prune și bezea Ziua bună de toamnă începe cu o Prăjitură cu prune și bezea, deliciul căruia nu îi…
Cozonac glazurat cu mac, vișine și ciocolată cu alune de pădure Cine s-ar fi gândit să faci un Cozonac glazurat cu…
Cornulețe bicolore cu unt, smântână și Nutella Aceste cornulețe bicolore cu unt, smântână și Nutella sunt deliciul care au făcut ca…
Mucenici moldovenești cu nucă și miere din aluat opărit Garantat cei mai buni și mai fini Mucenici moldovenești cu nucă și…
Plăcintă Quatro Formagi cu rucola și prosciutto O plăcintă mai bună și mai delicioasă ca Plăcintă Quatro Formagi cu rucola și…
Aluat pentru ecler și choux a la creme Întotdeauna am fost fascinat de acest aluat, cum crește văzând cu ochii. Acest…