Cornulețe cu unt, smântână Și rahat Aceste cornulețe cu unt, smântână și rahat sunt deliciul care au făcut ca duminica asta…
Palmieri cu migdale și scorțișoară Când vine vorba de patiserie sunt primul care ridic mâna iar când vorbim de palmieri cu…
Biscuiți cu ardei copți și cheddar Categoric acești biscuiți cu ardei copți și cheddar vor fi iubiți în egală măsură atât…
Rulouri din foietaj cu cremă de zmeură Azi facem Rulouri din foietaj cu cremă de zmeură un desert al copilăriei pe care…
Plăcinte țărănești cu usturoi și pătrunjel Simplu, Plăcinte țărănești cu usturoi și pătrunjel, așa le spunea Tanti Ani. Le făcea simple…
Tăieței de casă făcuți la mână – Rețetă ușoară și rapidă Azi o să facem Tăieței de casă făcuți la mână…
Panettone cu ciocolată – Cozonac italian cu ciocolată Azi facem un autentic Panettone cu ciocolată – Cozonac italian cu ciocolată. Au trecut…
Cornulețe cu nucă umplute cu magiun de prune Cornulețe cu nucă umplute cu magiun de prune. Cu siguranță cele mai fragede…
Brăduți cu unt și ciocolată – Daneze fragede cu ciocolată Azi facem ceva bun și frumos pentru sărbătoarea Crăciunului Brăduți cu…
Daneze cu unt și ciocolată – Rotițe fragede cu ciocolată Aceste Daneze cu unt îmi aduc aminte de fursecurile alea fragede…
Panettone – Cozonac italian Azi vin cu rețeta finală în cea mai bună forma a ei pentru Panettone – Cozonac italian.…
Cel mai bun și mai fin chec cu lămâie Cel mai bun și mai fin chec cu lămâie. Aromat, fraged…